MENÜ

Trabzonspor yenilgisi sonrası Fenerbahçe'de Dusan Tadic: Kötü bir darbe oldu ama ayağa kalkacağız

Süper Lig'in 11. haftasında sahasında ağırladığı Trabzonspor'a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'nin gollerini atan Dusan Tadic, kendileri için kötü bir darbe olduğunu ama uzun sezon düşünüldüğünde yeniden ayağa kalkacaklarını belirtti.

Trabzonspor yenilgisi sonrası Fenerbahçe'de Dusan Tadic: Kötü bir darbe oldu ama ayağa kalkacağız

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Trabzonspor'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmada Fenerbahçe'nin gollerini atan Dusan Tadic, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kötü bir darbe yediklerini ama ayağa kalkacaklarını belirten yıldız oyuncu, "Evet, belirtmiş olduğunuz gibi takımımızda sakat oyuncular var. Bu bir etken ama biz asla bu tarz şeyleri bahane olarak sunmuyoruz. Biz, sahada oynayan her oyuncuya inanıyoruz. Çünkü Fenerbahçe'de forma giyen her oyuncu, Fenerbahçe kalitesindedir. Dolayısıyla bizler kurban değiliz, bizler savaşçıyız. Hiçbir şeyi de bahane olarak sunmuyoruz. Bugün de takım güzel bir karakter ortaya koydu. 1 kişi eksik olmamıza rağmen 3-3 yapabilirdik. Takım, karakterini ortaya koydu. Taraftarlarımız da hem maç içerisinde hem maç sonunda bize desteklerini gösterdiler. Zaten şampiyon olmanın tek yolu da bu. Bizim için kötü bir darbe oldu ama ayağa kalkacağız. Sezon uzun. Birlikte olmamız gerekiyor. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor" dedi.

Haberin Devamı

 

Trabzonspor yenilgisi sonrası Fenerbahçede Dusan Tadic: Kötü bir darbe oldu ama ayağa kalkacağız

YORUM YAZ