MENÜ

Tottenham Fenerbahçe'nin yıldızı için geliyor! Galatasaray maçında izleyecekler

Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Sezon sonu için şimdiden transfer çalışmalarına başlayan sarı lacivertlilerde yıldız oyuncu için sürpriz bir talip çıktı. Kanarya'nın Union Saint-Gilloise maçında yıldız oyuncudan etkilenen Avrupa devi, Fenerbahçeli oyuncuyu transfer etmek için düğmeye bastı. Dev kulübün scout ekiplerinin sarı lacivertlilerin rövanş maçında yıldız oyuncu için geleceği öğrenildi.

Tottenham Fenerbahçe'nin yıldızı için geliyor! Galatasaray maçında izleyecekler

Süper Lig ve Avrupa'da kupa hedefi olan Fenerbahçe, Belçika'da oynanan Saint-Gilloise maçından 3 golle ayrılarak büyük bir avantaj yakalamıştı. Bu maçta üstün bir performans sergileyen Sarı-Lacivertliler'de yıldız futbolcuya maçı izlemeye gelen gözlemciler hayran kaldı.

Haberin Devamı
Union SG - Fenerbahçe maçı (VİDEO)

TOTTENHAM SCOUT GÖNDERDİ

İngiliz ekibi Tottenham, Union Saint-Gilloise maçında Mohamed Amoura için scout gönderdi. Cezayirli oyuncuyu takip eden Ada temsilcileri, Fenerbahçeli yıldızdan da etkilendi. İngiliz ekibinin İsmail Yüksek'ten etkilendiği ortaya çıkarken, scoutların adeta başını döndüren 25 yaşındaki oyuncu için izleme planı oluşturuldu. Tottenhamlı yetkililer, Konferans Ligi rövanş maçı için yer ayırttı ve Kadıköy'de İsmail Yüksek'i canlı gözle bir kez daha izleyecekler.

Tottenham Fenerbahçenin yıldızı için geliyor Galatasaray maçında izleyecekler

YER AYIRTILDI

Gelen bilgilere göre; İngiliz ekibi, Union Saint-Gilloise maçının yanı sıra çeyrek final ve Galatasaray'la oynanacak olan Süper Kupa mücadelesinde de İsmail Yüksek'i canlı gözle takip edecek. Teknik direktör Postecoglou'nun gelecek raporlara göre karar vereceği belirtildi. Tecrübeli çalıştırıcının onay vermesi halinde Tottenham, yaz transfer döneminde İsmail için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.

Haberin Devamı

Tottenham Fenerbahçenin yıldızı için geliyor Galatasaray maçında izleyecekler

İLGİ MEKTUBU GÖNDERİLEBİLİR

Roma'nın Fenerbahçe'ye ilgi mektubu göndermesinin söz konusu olduğu da gelen haberler arasında yer alıyor. İsmail Yüksek'in performansı Romalı kurmayların dikkatini çekti. Başarılı orta saha oyuncusu artık İtalyan kulübünün de ilgi alanına girdi.

PİYASA DEĞERİ 7.5 MİLYON EURO

İsmail Yüksek, 26 Ocak 1999'de Bursa'da dünyaya geldi. Futbola Bursa Yıldırımspor'da başlayan İsmail, daha sonra Gölcükspor'a geçti. 2 yıl Kocaeli ekibinde forma giyen oyuncu, 2020 yazında Fenerbahçe'ye 65 bin Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Sarı-lacivertlilere imza attıktan sonra sırasıyla Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'da kiralık olarak forma giydi. F.Bahçe'yle 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan milli oyuncunun güncel piyasa değeri ise 7.5 milyon Euro.

YORUM YAZ