MENÜ

"Tek suçlu sensin"

Alman Kölner Express Gazetesi, şampiyonluğun yitirildiği Trabzonspor maçı sonrasında Başkan Aziz Yıldırım'ın, Daum'a ağır sözler söylediğini yazdı.

"Tek suçlu sensin"

Fenerbahçe’deki son senesinde olduğu gibi, ikinci döneminin ilk yılında da son maçta şampiyonluğu kaybeden Daum, ülkesinde manşetlerden düşmüyor. Almanya’nın Kölner Express Gazetesi, şampiyonluğun yitirildiği Trabzonspor karşılaşması sonrasında Başkan Aziz Yıldırım’ın, soyunma odasına inerek, teknik direktör Daum’a ağır sözler söylediğini iddia etti. Gazete, Fenerbahçe Başkanı’nın, Alman hocaya, “Tek suçlu sensin. Şimdiye kadar çoktan şampiyonluğu kazanmış olmalıydık” dediğini ileri sürerken, tecrübeli teknik adamın, Fenerbahçe’den ayrılmasının an meselesi olduğunu yazdı. Gazetenin haberinde, Daum’dan sonra ağlamakta olan yardımcı antrenör Ayhan Tümani’yle karşılaşan Yıldırım’ın, onu da azarladığı ileri sürüldü.

Haberin Devamı

‘Bu, çok daha ağırdı’
Daum’un oğlu Marcel’in, “Burada ikinciliğin hiçbir önemi yok” dediğini yazan Kölner Express, Daum’un, Unteraching maçında yine şampiyonluğu kaçırdığını anımsatırken, “Ancak Trabzon karşısındaki sonuç çok daha ağır oldu” dedi. Maçı, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda izleyen FC Köln fizyoterapisti Cem Bağcı’nın izlenimlerini de aktaran gazete, karşılaşma sonunda stadın adeta bir cehenneme döndüğünü, tüm futbolcular, teknik adamlar ve diğer bazı ilgili kişilerin polis kontrolünde stadı terk ettiklerini yazdı. Öte yandan Christoph Daum’un avukatının, kendisine konuşma yasağı koyduğu öğrenildi.

YORUM YAZ