MENÜ

Tarihi çıkarma

Fenerbahçe, Sivas'a adım attığı andan itibaren yer yerinden oynadı. Futbolcuları bu zorlu sınavda yalnız bırakmayan yönetim de tam kadro takımlaydı. Aziz Yıldırım'a büyük ilgi vardı. 12. adamın başkan ve futbolcular için yazıp, dağıttığı mektup da olay yarattı!

Tarihi çıkarma

Sarı-Lacivertliler, Sivas deplasmanını en kritik 90 dakikalardan biri olarak değerlendiriyor. Özellikle Eskişehirspor yenilgisinin ardından bu maçta galibiyetten başka bir düşüncesi olmayan Fenerbahçe’yi, yönetim de yalnız bırakmıyor. Sivas’a dün hareket eden Kanarya’da yalnızca futbolcular değil yönetim de tam kadro kafiledeydi. Futbolculara moral için Sivas’a giden başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, bu şehirde muhteşem organizasyonla karşılandı. Yüzlerce taraftar Sarı-Lacivertliler’i tezahüratlarla ve çiçeklerle karşıladı, özellikle başkana büyük ilgi vardı. Havaalanı çıkışında futbolcular ve yönetim ayrı araçlarla kalacakları Büyük Otel’in yolunu tutarken, burada da taraftarların yoğun sevgi gösterisiyle karşılandılar.

Yusuf Dursun

Başkana:

Bu arada Fenerbahçe taraftarları, başkan Aziz Yıldırım ve futbolcular için yazdıkları mektupları, tüm takıma dağıttı. Başkana ve futbolculara ayrı ayrı verilen mektuplarda işte şu sözler yer alıyordu: “Yargı süresi boyunca hep yanınızdaydık ve destek olduk. Bundan sonra da hep yanınızda ve destekçiniz olacağız. Her zaman Fenerbahçe taraftarlarının kalbindesiniz. 1 oyla başkan seçildiğiniz seçimde, o son bir oya sahip çıkan çok oluyor, biliyoruz. Size son oyu atan kimdir belki bilmiyoruz ama o son oyu biz atan olmak isterdik. Bunu biliyoruz.”

Futbolculara:

Fenerbahçe forması altında başarılı olmak için elinden geldiğince çabaladığını biliyorum. Bu maçta da sahaya çıkıp bütün inancını ve yeteneğini ortaya koyacağından şüphem yok. Temsil ettiğin armaya sevgini cesaretinle ve teslim olmayışınla her çıktığın maçta gösterdiğin müddetçe de seni izlemekten gurur duyacağım. Unutma ki bizler sizlerin mücadelesiyle mutlu oluyoruz. Başarılarla dolu nice yıllar görmemiz dileğiyle...

Haberin Devamı
YORUM YAZ