MENÜ

Taraftarla tartışan İrfan Can'ın menajerinden açıklama! İşte olayın perde arkası

6-1'lik Nordjsjaelland mağlubiyeti sonrası tepki gösteren taraftarların olduğu tribünlere doğru hareketlenen İrfan Can Kahveci'yi Bright Osayi Samuel sakinleştirmeye çalıştı. Maçın ardından yaşanan bu olaya dair net bir bilgi yoktu ve Fenerbahçeli yıldızın menajerinden konuyla ilgili açıklama geldi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda Fenerbahçe'nin deplasmanda Nordsjaelland'a 6-1 mağlup olduğu maçın ardından tepki gösteren taraftarların olduğu tribünlere doğru hareketlenen İrfan Can Kahveci'yi Bright Osayi Samuel sakinleştirmeye çalıştı. Maçın ardından konuşan İrfan Can Kahveci'nin menajeri, olayın detaylarını paylaştı.

Haberin Devamı

İsmail Kartal'dan özür... 

Fenerbahçe, Danimarka ekibi Nordjsjaelland  deplasmanında 6-1 yenilirken maç sonunda sinirler de bir hayli gerildi. Mücadelenin ardından konuşan İsmail Kartal, "Vallahi çok fazla konuşacak bir şey yok. Bu akşam gerçekten Fenerbahçe Futbol Takımı'na, bizlere yakışmayan bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyetten dolayı çok üzgünüz. Büyük Fenerbahçe taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür diliyoruz" dedi.

Taraftarla tartışan İrfan Canın menajerinden açıklama İşte olayın perde arkası

14 Aralık'ta oynanacak Spartak Trnava maçına ilişkin görüşleri de sorulan Kartal, şu ifadeleri kullandı:

Biz bu akşamki maçtan sonra, önce pazartesi oynayacağımız Sivasspor maçı ve daha sonraki oynayacağımız maçları da sırayla hepsine en iyi şekilde konsantre olup... Taraftarlarımız merak etmesinler, Spartak maçında İstanbul'da gereğini yapıp bu gruptan çıkacağız.

İsmail Kartal, mücadelenin ardından yapılan basın toplantısını ise soru almadan tamamladı.

Tarihi tesadüf!

Bu karşılaşmanın ardından İsmail Kartal ile ilgili ortaya çıkan tarihi tesadüf ise şaşırttı. Bu skor İsmail Kartal'ın Avrupa'da yaşadığı ilk hezimet değil. 6-1’lik skor, 4 Kasım 1992’de UEFA Kupası’nda 7-1 kaybedilen Sigma maçından sonraki en ağır mağlubiyet oldu. Dün Danimarka’da takımın başında yer alan İsmail Kartal, 1992’deki Sigma mücadelesinde de oyuncu olarak sahadaydı ve 42. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakmıştı.

Haberin Devamı

Taraftarla tartışan İrfan Canın menajerinden açıklama İşte olayın perde arkası

19 yıl sonra bir ilk!

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 19 yıl sonra ilk kez kalesinde 6 gol gördü. Fenerbahçe, Eylül 2004'ten (2-6 vs Manchester United) bu yana ilk kez bir Avrupa kupası maçında altı gol yemiş oldu böylece.

Fenerbahçe'nin tarihi hezimetinin ardından sinirler bir hayli gerildi ve mücadele sonrasında bu sezonun en etkili isimlerinden birisi olan İrfan Can Kahveci'yle ilgili tribündeki bir taraftar arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın yaşandığı konu ve olayın devamıyla ilgili herhangi bir bilgi yoktu. Bunun üzerine İrfan Can Kahveci'nin menajerinden konuyla ilgili açıklama geldi.

İşte İrfan Can Kahveci'nin menajerinden olayla ilgili açıklama:

Maç başından beri, ısınmalar dahil Nordsjælland tribününde bulunan bir Türk taraftar, İrfan Can’a ve ailesine küfrediyor. İrfan da oyuna girerken; ‘Maç sonu görüşürüz’ diyor. Maç sonunda tribündeki o arkadaş, küfürlerine ve tahriklerine devam ediyor. İrfan da tribüne doğru gidiyor. Orası Fenerbahçe tribünü değil ancak Danimarka’da yaşayan Türklerin de bulunduğu bir blok.

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci taraftarla tartıştı!

Taraftarla tartışan İrfan Canın menajerinden açıklama İşte olayın perde arkası

YORUM YAZ