MENÜ

Tadic'ten sürpriz itiraf! Fenerbahçe'de en üzüldüğü şey

Fenerbahçe'nin 34 yaşındaki Sırp yıldızı Dusan Tadic, milli takım kampında flaş açıklamalarda bulundu. Tadic, Fenerbahçe'de en üzüldüğü şeyi itiraf etti.

Tadic'ten sürpriz itiraf! Fenerbahçe'de en üzüldüğü şey

Sırbistan'ın Macaristan ile oynayacağı maç öncesi basın toplantısında konuşan Tadic, Fenerbahçe ile ilgili flaş bir itirafta bulundu. Sezon başında Ajax'tan transfer edilen yıldız futbolcu, şu ana kadar gösterdiği performansla taraftarını mutlu etmişti.

Haberin Devamı

R.MADRİD'DEN SÜRPRİZ CEVAP

Tadic'den Szala açıklaması

Sırbistan'ın Macaristan ile oynayacağı maç öncesi basın toplantısında konuşan Tadic, eski Fenerbahçeli Macar futbolcu Attila Szalai ile ilgili konuştu.

"Szalai ile oynayamadığım için üzgünüm"

Sırp yıldız yaptığı açıklamada, "Attila Szalai ile oynayamadığım için üzgünüm ama Hoffenheim'a transfer olarak doğru bir karar verdiğini düşünüyorum. O Bundesliga'da kendini geliştirmeye devam edecek ve bu Macaristan Milli Takımı için de fayda sağlayacak." dedi.

Tadicten sürpriz itiraf Fenerbahçede en üzüldüğü şey

"Her zaman kazanmak için oynuyoruz"

Her zaman kazanmak istediklerinden bahseden Tadic, "Her zaman kazanmak için oynuyoruz. Bunu bazen başarabiliyoruz ama bazen olmayabiliyor. Amacımız Avrupa şampiyonasına katılmak. Bunu gerçekten istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Dusan Tadic "dalya" diyecek

Milli takımda 100. maçına çıkmaya hazırlanan tecrübeli oyuncu, "Benim için ne kadar maça çıktığım değil, geride ne bıraktığım önemli. 80 maç oynayıp hiçbir başarı sağlayamayan da var." açıklamasını yaptı.

Tadicten sürpriz itiraf Fenerbahçede en üzüldüğü şey

Fenerbahçe'de Tadic damgası

Bu sezon Fenerbahçe'nin transferleri arasında pastanın üzerini süsleyen çilek Dusan Tadic oldu. Sırp kanat oyuncusu kariyeri boyunca skora verdiği katkıyla adeta istatistikleri altüst etti.

Alex - Tadic benzerliği

Ajax'la sözleşmesini feshettikten sonra gece yarısı operasyonuyla İstanbul'a getirilen Sırp yıldız, Fenerbahçeli taraftarları son yıllarda en çok heyecanlandıran transferlerden biri oldu. Tıpkı Alex gibi Avrupa'nın en üst düzey kulüplerinde forma giymese de oynadığı takımlarda golleri ve asistleriyle fark yaratan 34 yaşındaki yıldız, hücumda her şeyi yapabiliyor.

Tadicten sürpriz itiraf Fenerbahçede en üzüldüğü şey

Tadic'in lider ruhlu karakteri

Asıl mevkisi sol kanat olmasına rağmen Ajax'ta zaman zaman 'sahte 9' ve sağ kanatta da görev yapan Tadic, liderlik özelliğiyle de ön plana çıkıyor. Ajax ve Sırbistan Milli Takımı'nın yıllardır kaptanlığını yapan tecrübeli isim, Fenerbahçe'nin uzun süredir aradığı 'lider ruhlu' futbolcu imajını tam anlamıyla karşılıyor.

Tadic'in performansı

Kariyerine ülkesi takımlarından Vojvodina´da başlayan 34 yaşındaki Sırp futbolcu, sırasıyla Groningen, Twente, Southampton ve Ajax kulüplerinde forma giydi. Tadic, geride kalan sezonda Ajax formasıyla 47 maça çıkarken 13 gol, 21 asist kaydetti. Bu sezon ise Fenerbahçe formasıyla toplam 9 maça çıkan Dusan Tadic, 4 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Tadicten sürpriz itiraf Fenerbahçede en üzüldüğü şey

YORUM YAZ