MENÜ

Süper Kupa'nın hakemi Volkan Bayarslan

2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının hakemi Volkan Bayarslan oldu.

Süper Kupa'nın hakemi Volkan Bayarslan

7 Nisan Pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa'yı Volkan Bayarslan'ın yöneteceği açıklandı.

Haberin Devamı

İşte TFF'den yapılan açıklama

2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. arasında oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının hakemleri belli oldu.

Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda 7 Nisan Pazar günü oynanacak ve saat 21.30'da başlayacak olan müsabakayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak.

Fenerbahçe erteleme ve yabancı hakem istemişti. Sarı lacivertli yönetici Erol Bilecik bunları söylemişti;

Dün alınan birinci kararımız, uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde 2023 Süper Kupa müsabakalarına çıkmamak veya 2023 Süper Kupa müsabakasına U19 Futbol Takımı ile çıkmaktı. Aldığımız karar net bir şekilde maçlara çıkmamak şeklinde olmadı, U19 takımımızla sonuçta Urfa’ya gideceğiz ama hala bugün yönetim kurulu sırasında da Türkiye Futbol Federasyonu’na bir resmi ıslak imzayla başvurumuzu yaptık.

Ali Koç'tan Süper Kupa çıkışı: Urfa'ya seyahat planı yapmayın
YORUM YAZ