MENÜ

Stefan Kuntz'tan olay Arda Güler yorumu! Tek başına yetmez

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Arda Güler hakkında Alman basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kuntz, yeteneğin tek başına yeterli olmadığını vurgularken Arda'nın fiziksel anlamda daha da güçlü hale gelmesi gerektiğini belirtti.

Stefan Kuntz'tan olay Arda Güler yorumu! Tek başına yetmez

Fenerbahçe'den 20 milyon euroya Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Avrupa'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Almanya'dan Bild, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile röportaj yaptı. Kuntz, Bild'e verdiği röportajda Arda Güler'den övgüyle bahsederken yeteneğin tek başına yeterli olmadığını vurguladı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

MESSİ'Yİ GEÇTİ

ARDA GÜLER: EFSANE OLMAK İSTİYORUM

Real Madrid'in yeni yeteneği Arda Güler suskunluğunu bozdu. Fenerbahçe'den rekor bedelle Real Madrid'e imza atan Arda Güler, transfer sürecinde çok sayıda takımın kendisine ilgi duyduğunu belirtti. Arda Güler, İspanyol devinin kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı.

Real Madrid'e kendisini rahat hissettiğini belirten Arda Güler'in açıklamaları şöyle,

Birçok Avrupa kulübü ilgi gösterdi. Ama dünyanın en iyi kulübü Real Madrid sizinle ilgileniyorsa kararınız nettir

Real Madrid'de bir efsane olmak istediğini belirten Arda Güler, "Bu kulübün tarihine geçmek istiyorum, bir efsane olmak istiyorum. Bu kulüp, tarih boyunca birçok şampiyonluk kazandı. Tüm Avrupa kupalarını gördüm ve bunun inanılmaz bir duygu olduğunu söyleyebilirim. Real Madrid'e oyunumda ve kariyerimde çalışmak ve gelişmek için geldim" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Nitelikleri hakkında gelen soruya Arda Güler, "Ben gol atabilen, asist yapabilen, top sürebilen ve dribbling yapabilen bir hücum oyuncusuyum" cevabını verdi.

Real Madrid'deki genç oyuncularla ilgili konuşan milli futbolcu, "Rodrygo, Vinicius, Camavinga ve Valverde'nin de tıpkı benim gibi 18 yaşında Real Madrid'e geldiklerini hatırlıyorum. Hepsi çok iyi oyuncular ve şimdi benim takım arkadaşlarım olacaklar" ifadelerini kullandı.

Zidane, Mesut Özil ve Guti'yi örnek aldığını belirten Arda Güler, "İdollerimden bazıları Zidane, Mesut Özil ve Guti. Hatta Mesut Özil ile oynama şansı da buldum" dedi.

Arda Güler son olarak Real Madrid taraftarına seslendi: "Bir Madridista gibi hissediyorum. Hala Madrid!"

Stefan Kuntztan olay Arda Güler yorumu Tek başına yetmez

İSPANYA'DAN ÇARPICI İDDİA: BETIS KİRALAMA TEKLİFİNDE BULUNDU

Genç futbolcuyla ilgili merak edilen konuların başında, ilk sezonunda İspanyol ekibinin kadrosunda yer alıp almayacağı, başka bir takıma kiralık olarak gönderilip gönderilmeyeceği yer alıyor. İspanyol basınına göre La Liga ekiplerinden Real Betis, Arda Güler için Real Madrid'in kapısını çaldı.

Ligde geride kalan sezonu altıncı sırada tamamlayan ve bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan yeşil-beyazlıların oyuncuyu bir sezonluğuna kiralamak istediği ortaya çıktı. Real'e kiralama bedeli ödemek istemeyen kulübün, oyuncunun maaşını karşılamayı önerdiği belirtildi.

Haberin Devamı

Stefan Kuntztan olay Arda Güler yorumu Tek başına yetmez

STEFAN KUNTZ'TAN ARDA GÜLER YORUMU: HENÜZ MESSI DEĞİL!

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Alman basınına Arda Güler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bild'e konuşan Kuntz, Arda Güler'in Real Madrid'e transferini yorumlarken yeteneğin tek başına yeterli olmayacağını ve Arda Güler'in fiziksel anlamda gelişimini devam ettirmesi gerektiğini vurguladı.

Stefan Kuntz, "Türk süper yeteneği İspanya'nın başkentinde olgunlaşarak bir dünya yıldızı olabilir mi?" şeklindeki soruya "Arda'nın ayaklarının yere sağlam basması çok önemli. Bu çok zor." yanıtını verdi.

Stefan Kuntztan olay Arda Güler yorumu Tek başına yetmez

Arda Güler hakkında yapılan 'Yeni Messi' yakıştırmaları hakkında da konuşan Kuntz, "Futbol tanrısı gibi, yeni Messi gibi muamele yapılıyor. Ama o henüz Messi değil. Çok hızlı bir şekilde o yolda ilerliyor." dedi.

Stefan Kuntz, Arda Güler'in iyi bir ligde gelişimini üst seviyeye çıkarması gerektiğini ifade ederek "Arda'nın daha iyi bir ligde oynamasını bekliyorum. Yüksek seviyede antrenman yapmaya ve çok oynamaya devam etmesi önemli" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

KUNTZ: YETENEK TEK BAŞINA YETERLİ DEĞİL

Stefan Kuntz, Arda Güler'in olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunu belirtti. A Milli Takım Teknik Direktörü, Real Madrid'e transfer olan genç yıldız hakkında "Arda'nın olağanüstü bir yeteneği var. İyi bir tekniği var, güçlü paslar atıyor, çok iyi bir alan bilgisine sahip ve tam olarak nereye koşacağını biliyor. Arda'nın öğrenemeyeceğiniz bir futbol anlayışı avar." yorumunda bulundu.

Stefan Kuntztan olay Arda Güler yorumu Tek başına yetmez

Stefan Kuntz, Arda Güler'in olağanüstü bir yeteneğe sahip olmasına rağmen geliştirmesi gerektiği birçok yönü olduğunu söyledi. Kuntz, "Hala sağlamlığı ve fizikselliği üzerinde çalışması gerekiyor. Yetenek tek başına yeterli değil. Harika bir kariyer için kozu 'Asla yetinmemeliyim. Pes etmemeliyim' demesi." ifadelerini kullandı.

Stefan Kuntztan olay Arda Güler yorumu Tek başına yetmez

YORUM YAZ