MENÜ

Southampton'ın gözü İrfan Can Eğribayat'ta

Fenerbahçe'nin Göztepe'den kiraladığı İrfan Can Eğribayat, Altay Bayındır’ın yokluğunda güven verdi. İzmir ekibinin kardeş kulübü Southampton’ın, 24 yaşındaki file bekçisinin performansını yakından takip ettiği öğrenildi.

Southampton'ın gözü İrfan Can Eğribayat'ta

Fenerbahçe, Berke Özer’in ayrılmasının ardından ikinci kaleci olarak Göztepe’den İrfan Can Eğribayat’ı kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Başarılı kaleci, yeni takımında ilk maçına çıkmak için 20 Aralık’ta kupadaki İstanbulspor mücadelesine kadar bekledi. İrfan Can, ardından yine kupada 19 Ocak’taki Rizespor maçında kaleyi korudu. Altay Bayındır’ın bel fıtığı nedeniyle ameliyat olması, 24 yaşındaki kalecinin beklediği fırsatın ayağına gelmesini sağladı.

Haberin Devamı

Southamptonın gözü İrfan Can Eğribayatta

İrfan, Altay’ın yokluğunda çıktığı karşılaşmalarda güven verdi. Göztepe’nin kardeş kulübü olan Southampton’ın (İki takımın da sahibi Rasmus Ankersen) başarılı file bekçisini yakından takip ettiği kaydedildi.

Southamptonın gözü İrfan Can Eğribayatta

FENERBAHÇE'NİN OPSİYONU VAR

DHA’da yer alan habere göre Premier Lig’e tutunması zor olan Kırmızı-Beyazlılar, yaz transfer döneminde kalecisi Gavin Bazunu için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Southampton, İrlandalı file bekçisinin yerini dolduracak adaylardan biri olarak da İrfan Can Eğribayat’ı belirledi. 24 yaşındaki kalecinin sezon sonuna kadar sergileyeceği performans, bu anlamda belirleyecek olacak. Ancak sözleşme gereği satın alma opsiyonuna sahip olan Fenerbahçe, transferde önceliğe sahip.

Haberin Devamı

 

Southamptonın gözü İrfan Can Eğribayatta

YORUM YAZ