MENÜ

Sosyal medyada gündem olmuştu! İrfan Can Kahveci'den açıklama

Oyuncu Özgün Bayraktar, Serdar Aziz ve İrfan Can Kahveci ile fotoğrafını paylaştı. Bayraktar'ın kullandığı emojiler gündem oldu. Gelen tepkilerin ardından İrfan Can Kahveci'den açıklama geldi.

Sosyal medyada gündem olmuştu! İrfan Can Kahveci'den açıklama

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'u 4-1'lik skorla geçen Fenerbahçe'de moraller yerine gelmişken 2 tecrübeli ismibn sosyal medya fotoğrafları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

Taraftarların performansı nedeniyle sık sık tepki gösterdiği isimlerin başında gelen İrfan Can Kahveci ve bu sezon Jorge Jesus'un rotasyonunda kadroya girmekte zorlanan Serdar Aziz akşam bir mekanda birlikteydiler.

PAYLAŞIM DİKKAT ÇEKTİ

Oyuncu Özgün Bayraktar'ın Fenerbahçeli futbolcular İrfan Can Kahveci ve Serdar Aziz ile paylaşımları sosyal medya gündem oldu.

Sosyal medyada gündem olmuştu İrfan Can Kahveciden açıklama

EMOJİLER DİKKAT ÇEKTİ

Gelen tepkilerin ardından Bayraktar, Serdar Aziz ve İrfan Can ile çektirdiği fotoğrafı önce sosyal medyada sarı kırmızı emojilerle paylaştı.

Paylaşım gündem olurken, Bayraktar ardından sarı lacivert ve siyah beyaz emojilerle de bir paylaşım yaptı.

VİDEOLU YANIT

Ardından konuyla ilgili video çeken ünlü oyuncu şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Arkadaşlar etiket koyamamışsın diyorsunuz. Sarı-kırmızı etiket koyduğum fotoğrafta adamları niye etiketleyeyim? Zaten hayat vurmuş, feleğin çemberinden geçmişler. Çok tatlı insanlar, yetenekliler. O yüzden yapmadım. Bilerek etiketlemedim görmesinler üzülmesinler istedim."

 

İRFAN CAN KAHVECİ'DEN AÇIKLAMA

Gündem olan fotoğrafla ilgili Fenerbahçeli yıldız futbolcu İrfan Can Kahveci sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Tecrübeli futbolcu sosyal medya paylaşımında şu ifadelere verdi:

"Dün akşam eşimle birlikte; çok iyi bir Fenerbahçe taraftarı da olan Uraz Kaygılaroğlu'nun stand up gösterisine moral bulmak ve destek olmak için katıldık. Futbol da konuştuk, hayattan, ailelerimizden, çocuklarımızdan da konuştuk, güldük ve eğlendik de. Özellikel gösteride sahne alan birisinin fotoğraf isteğinin üzerine kontrolüm dışında konulan emojilerle gündem olup üzdüğüm herkesten özür dilerim. Bu dönemde gülmemize tahammülü olmayanları da anlıyorum ve saygı duyuyorum. Kendimi biraz olsun size anlatabilmek adına bugün açıklamalar yapacağım. Umarım bir şeyleri düzeltebiliriz."

Sosyal medyada gündem olmuştu İrfan Can Kahveciden açıklama

YORUM YAZ