MENÜ

SON DAKİKA- UEFA Konferans Ligi'nde son 16 kura çekimi yapıldı! İşte Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin son 16'daki rakibinin belli olduğu yapılan kura çekimi yapıldı. Konferans Ligi gruplararını lider tamamlayarak direkt son 16 turuna kalan Fenerbahçe'nin rakibi İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kurayla belli oldu. UEFA Konferans Ligi kura çekiminde Fenerbahçe'nin rakibi Belçika ekibi Union Saint-Gilloise oldu.

SON DAKİKA- UEFA Konferans Ligi'nde son 16 kura çekimi yapıldı! İşte Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi

Galatasaray'ın Prag'a 4-1 yenildiği maçla birlikte Avrupa'dan elendi. Ülkemizi bugün itibariyle Avrupa'da tek temsil eden takım Fenerbahçe kaldı. Sarı-Lacivertli takım UEFA Konferans Ligi'nde grubunu lider tamamlayarak son 16 turuna kalmıştı. Fenerbahçe'nin rakibi yapılan kura çekiminde belli oldu.

Haberin Devamı

TEKNİK DİREKTÖRLERİ YABANCI DEĞİL

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ UNİON SG OLDU

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde son 16 turu eşleşmeleri, İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi’nde yapılan kura çekimi sonucunda belli oldu. Organizasyonda Türkiye’yi temsil eden Fenerbahçe, Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile eşleşti.

BELÇİKA EKİPLERİNE MAĞLUBİYETİ YOK

Bugüne kadar Belçika takımlarını ağırladığı dört Avrupa kupası maçının hiçbirini kaybetmeyen Fenerbahçe (2G 2B), iç saha mağlubiyeti almadığı rakipleri arasında sadece Rusya temsilcilerini daha fazla konuk etti.

BAKİ: EN İYİ TOP OYNAYAN TAKIMLARDAN BİRİ ÇIKTI

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Union SG kurayısla alakalı, 'Genetik şanssızlığımız sürdü yine. Kurada en iyi topu oynayan takımlardan birini çektik. Anderlecht'in önünde, Liverpool'u yenmiş bir takım. Yaş ortalaması 25 olan, dinamik bir takım. Ancak bunların hiçbiri bizi ürkütmez. Şu anda tek Türk temsilcisi olarak kaldık. Belçika, Hollanda gibi ülkelerde çok taraftarımız oluyor. Hocamızın iyi ders çalışması ile turu geçeceğimize inanıyoruz." dedi.

Haberin Devamı

'FENERBAHÇE'Yİ FİNALDE GÖRMEK İSTİYORUZ'

Baki ayrıca 'Türklüğü kalbinde hisseden herkesin çok heyecanlanacağı bir potansiyel final var. Takıma nazar değdirmek istemiyorum ama hepimizin inancı Fenerbahçe'yi orada, finalde görmek. Stadyumun isminden dolayı orada bir kupa kaldırmak hepimizin isteği. Heyecanla o günü bekliyoruz, hayal ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA- UEFA Konferans Liginde son 16 kura çekimi yapıldı İşte Fenerbahçenin UEFA Konferans Ligindeki rakibi

İŞTE EŞLEŞMELER

İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi’nde yapılan kura çekiminde gruplarını lider bitiren Aston Villa (İngiltere), Club Brugge (Belçika), Fenerbahçe, Fiorentina (İtalya), Lille (Fransa), Maccabi Tel-Aviv (İsrail), PAOK (Yunanistan), Viktoria Plzen (Çekya) ile play-offlardan gelen Ajax (Hollanda), Dinamo Zagreb (Hırvatistan), Maccabi Haifa (İsrail), Molde (Norveç), Olympiakos (Yunanistan), Servette (İsviçre), Sturm Graz (Avusturya), Union Saint-Gilloise (Belçika) takımları yer aldı.

MAÇ TARİHLERİ 7-14 MART

Turnuvadaki tek Türk temsilcisi Fenerbahçe, Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile eşleşti. Sarı-lacivertliler, ilk maçını deplasmanda, rövanş mücadelesini ise sahasında oynayacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turu karşılaşmalarında ilk maçlar 7 Mart'ta, rövanş maçları ise 14 Mart'ta oynanacak. Turnuvanın final maçı ise 29 Mayıs'ta Atina'daki AEK Arena'da yapılacak.

Haberin Devamı

ŞOK EDEN TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Servette - Viktoria Plzen

Ajax - Aston Villa

Molde - Club Brugge

UNİON SG - FENERBAHÇE

Dinamo Zagreb - PAOK

Maccabi Haifa-Fiorentina

Sturm Graz - Lille

SON DAKİKA- UEFA Konferans Liginde son 16 kura çekimi yapıldı İşte Fenerbahçenin UEFA Konferans Ligindeki rakibi

 

GRUPTA 4 GALİBİYET

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu'nda Ludogorets, Nordsjaelland ve Spartak Trnava ile aynı grupta yer almıştı. Sarı-lacivertliler grup aşamasında oynadığı maçlarda 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle sahadan ayrılmış, 12 puan toplama başarısı göstermişti.

Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde grup aşamasında oynadığı maçlarda şu sonuçlarla sahadan ayrılmıştı:
Fenerbahçe 3-1 Nordsjallenad
Spartak Trnava 1-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 3-1 Ludogorets
Ludogorets 2-0 Fenerbahçe
Nordsjaelland 6-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 4-0 Spartak Trnava

 

SON DAKİKA- UEFA Konferans Liginde son 16 kura çekimi yapıldı İşte Fenerbahçenin UEFA Konferans Ligindeki rakibi

YORUM YAZ