MENÜ

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe yıldız golcü için gemileri yaktı

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran ve Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de yönetim hummalı bir çalışma yürütülüyor. Transfer çalışmaları da süren Sarı Lacivertliler yıldız golcü için gemileri yaktı. İşte ayrıntılar...

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe yıldız golcü için gemileri yaktı

Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırdıktan sonra Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek teselli bulan Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona erdi. Yönetim bir yandan yeni teknik adam arayışlarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarını yürütüyor. Sarı Lacivertliler'de gündem yoğun. Yıldız golcü için de Fenerbahçe tüm şartlarını zorlama kararı aldı İşte yaşanan son dakika gelişmeleri...

Haberin Devamı

JORGE JESUS'U YAKAN OLAY

JORGE JESUS İLE YOLLAR AYRILDI

Türkiye Kupası'nda zafere ulaşan Fenerbahçe'de Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, takımdan ayrıldığını açıkladı.

Portekizli hocanın açıklamaları şu şekildeydi:

"Hem Fenerbahçe tarihinde hem benim kariyerimde önemli oldu bu kupayı kazanmak. Ligde de sondan bir önceki haftaya kadar savaşımızı sürdürdük. Kupayı kazanmamız bizim için önemli. Buradan başkanımıza teşekkür etmek istiyorum, Türkiye'ye gelip çalışma fırsatını bana sunduğu için ve kendisi her zaman hem bana hem aileme çok sevgi dolu yaklaştığı için. Taraftarlarımıza da aynı şekilde teşekkür etmek istiyorum. Her maçta bana sevgi gösterdiler. Bu şekilde konuşuyorum çünkü bu bir veda. Bugünden itibaren Fenerbahçe'nin teknik direktör değilim. Bunu başkanımıza birkaç hafta önce söylemiştim. Yeni bir arayış içine girebilmesi için kendisine bilgi vermiştim. Türk halkına çok teşekkür ediyorum. Bu ülkede büyük bir trajedi yaşandı, Türk halkının ne kadar büyük, ne harika bir halk olduğunu gördüm. Duygu dolu bir halk. Umarım tekrardan görüşürüz."

Haberin Devamı

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe yıldız golcü için gemileri yaktı

ENNER VALENCIA DA AYRILDI

Süper Lig'i şampiyon Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de, sezonun en dikkat çekici oyuncusu Enner Valencia oldu. Ekvadorlu golcü, gösterdiği üstün performansın yanı sıra attığı gollerle de Süper Lig'in 'Gol Kralı' oldu. Kendisine sunulan teklifi kabul etmeyip kulüpten ayrılma kararı alan tecrübeli forvetin yeni takımı belli oldu.

Fenerbahçe'de sözleşmesinin son döneminde yani üçüncü sezonunda Enner Valencia, kariyerinin en iyi dönemini geçirdi. Kanarya'daki ilk kupasını önceki gün Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşarak kaldıran Valencia, çıktığı 48 maçta rakip fileleri 33 kez salladı.

Fenerbahçe ile yapılan sözleşme görüşmelerinde ortak noktada buluşamayan 33 yaşındaki futbolcu, kariyerine Brezilya'da devam edecek. Internacional, yıldız forveti kadrosuna kattığını ve tecrübeli isimle 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe yıldız golcü için gemileri yaktı

İLK İMZA RYAN KENT'TEN

Fenerbahçe, Rangers'la sözleşmesi sona eren Ryan Kent'i kadrosuna katmayı başardı. 26 yaşındaki futbolcunun, sezon başı kampı için Türkiye'ye geldiğinde, 4 yıllık resmi sözleşmeye imzasını atacağı öğrenilirken İngiliz oyuncunun sezonluk ücreti de belli oldu.

Haberin Devamı

Sarı Lacivertli ekibe bedavaya gelen İngiliz yıldızın, Türkiye'de alacağı para belli oldu. Alınan bilgiye göre 26 yaşındaki futbolcuya, bonuslarla birlikte senelik 2 milyon Euro civarında bir maaş verileceği öğrenildi.

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe yıldız golcü için gemileri yaktı

FENERBAHÇE YILDIZ GOLCÜ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Sezonun bitmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe yönetimi, dünyaca ünlü santrfor Edin Dzeko’yu renklerine bağlamak için harekete geçti.

Sarı lacivertliler, Inter ile sözleşmesi sona erdiği için bonservisi elinde olan Boşnak futbolcunun menajeri Alessandro Lucci ile görüşmelere başladı. Dün İstanbul’da masaya oturulan Lucci’ye yıllık 4.5 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme teklif edildi.

Fenerbahçe’nin önerisini Dzeko’ya bildiren Lucci, düşünmek için süre istedi. Bugün İstanbul’dan ayrılarak Dzeko ile bir araya gelecek olan menajer Lucci’nin 1-2 gün içinde cevabını bildirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe yıldız golcü için gemileri yaktı

52 MAÇTA 14 GOL ATTI

Bosna Hersek’in Zeljeznicar takımında yetişen ve Alman ekibi Wolfsburg’da yıldızı parlayan Dzeko, 2011’de 37 milyon Euro’ya Manchester City’ye satıldı.

2015’te kiralık gittiği Roma’ya 2016’da bonservisiyle katılan tecrübeli golcü, 2021’de 2.8 milyon Euro’ya İnter’e transfer oldu.

Milano kulübünde bu sezon 52 resmi maça çıkan Dzeko, 14 gol attı, 5 asist yaptı. 37 yaşında ve 1.93 metre boyundaki Dzeko’dan olumsuz yanıt gelmesi durumunda Fenerbahçe yönetimi en az onun kalitesinde net bir santrfor Transfer etmeye kararlı.

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe yıldız golcü için gemileri yaktı

YORUM YAZ