MENÜ

SON DAKİKA! Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'de! 4 yıllık imza...

Son dakika haberi. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Sivasspor'la yollarını ayıran Mert Hakan Yandaş'ı kadrosuna kattı. Sarı Lacivertli ekip, bir dönem Galatasaray'ın da gündemine gelen 26 yaşındaki futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

SON DAKİKA! Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'de! 4 yıllık imza...

Sivasspor'daki performansıyla Galatasaray ve Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren Mert Yakan Yandaş'ın yeni takımı belli oldu. Fenerbahçe, Galatasaray'a imza aşamasına gelen Mert Hakan'ı bedelsiz olarak kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

beIN Sports'un son dakika haberine göre; 26 yaşındaki futbolcu, Sarı Lacivertli ekip ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı, ancak transfer harcama limiti nedeniyle transferini askıya aldığı iddia edilen Mert Hakan Yandaş, antrenman yaptığı videoya “Limitless (Limit yok, Sınırsız)” notunu yazmış ve transfere yeşil ışık yakmıştı.

2017 yılında Menemen Belediyespor’dan Sivasspor’a transfer edilen ve son yıllardaki performansıyla dikkat çeken Yandaş, daha önce Oyak Renault, Altınordu ve Tire 1922 takımlarında forma giydi. Geçtiğimiz sezon Sivasspor formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 37 maça çıkan Mert Hakan, 10 gol atıp 5 asist yaptı.

YORUM YAZ