MENÜ

SON DAKİKA | Laurent Blanc'dan Fenerbahçe'ye ret!

Son dakika haberi... Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında bulunan Fransız hoca Laurent Blanc'ın Sarı-Lacivertliler'in teklifini reddettiği belirtildi. 4 yıl sonra yeniden teknik direktör olarak futbola dönmeye hazırlanan Blanc'ın Barcelona'ya önerildiği aktarıldı.

SON DAKİKA | Laurent Blanc'dan Fenerbahçe'ye ret!

Yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündemine gelen isimlerden Laurent Blanc konusunda sürpriz gelişmeler yaşandı. Ünlü hocanın Fenerbahçe'nin teklifini reddettiği belirtilirken Katalan devi Barcelona'ya önerildiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Mundo Deportivo'nun haberine göre Laurent Blanc'ın menajeri Jorge Mendes, tecrübeli çalıştırcıyı Barcelona'ya önerdi. Quique Setien ile yola devam edilmesi düşünülse de Real Madrid'in şampiyonluğu ve takımın yaşadığı düşüş nedeniyle Setien'in alternatiflerinin de arandığı belirtilmekte.

Laurent Blanc'ın adı, futbolculuk döneminde formasını giydiği Barcelona'nın yanı sıra Jorge Mendes'in yakın ilişkileri olan Valencia ile de anılıyor. Laurent Blanc, futbolculuk döneminde 1996-97 sezonunda Barcelona formasını giymişti.

Fenerbahçe ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne ret!

4 yıllık aranın ardından yeniden teknik direktörlüğe dönmeye hazırlanan Blanc'ın Fenerbahçe ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki bir kulüpten aldığı transfer tekliflerini ise reddettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Teknik direktörlük kariyerinde son olarak PSG'yi çalıştıran Fransız hoca, 4 yıldan beri bir takımın başında yer almazken bu yaz yeniden futbola dönüş yapacağı aktarılmakta.

SON DAKİKA | Laurent Blancdan Fenerbahçeye ret

YORUM YAZ