MENÜ

Son dakika | Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'den ayrılma ve Brezilya Milli Takımı söylentilerine ilişkin açıklama!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Lizbon'dan İstanbul'a gelirken havaalanında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı ve Fenerbahçe'deki geleceği, Brezilya Milli Takımı ile adının anılması gibi önemli konulara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son dakika | Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'den ayrılma ve Brezilya Milli Takımı söylentilerine ilişkin açıklama!

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, Lizbon'dan İstanbul'a gelmeden önce havaalanında merak edilen konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Sport TV'ye konuşan tecrübeli çalıştırıcı, Fenerbahçe'de devam edip etmeyeceğine ve Brezilya Milli Takımı'nın başına geçeceğine ilişkin söylentiler hakkında açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

GÖRÜŞME İDDİASI VARDI

Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takımı'nın başına geçebileceğine ilişkin son dönemdeki bir iddia da ülkesinden gelmişti. Portekiz'in saygın kaynaklarından Record, Brezilya Milli Takımı yetkililerinin Jorge Jesus ile Lizbon'da bir görüşme gerçekleştirdiğini öne öne sürmüştü.

JULIO CESAR YALANLADI

Brezilya Milli Takımı’nın eski kalecisi Julio Cesar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile Brezilya Futbol Federasyonu arasında arabuluculuk yaptığına dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Son dakika | Jorge Jesustan Fenerbahçeden ayrılma ve Brezilya Milli Takımı söylentilerine ilişkin açıklama

Cesar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Uluslararası basında, Teknik Direktör Jorge Jesus'un işe alınmasında arabuluculuk yapmak için Brezilya Futbol Konfederasyonu (CBF) temsilcisi olarak Lizbon'a geleceğimi yazdılar. Gerçeğe karşılık gelmeyen bir bilgi olmasının yanı sıra benim yıllardır Lizbon’da yaşadığımı hatırlatmak isterim. Öncelikle şunu açıklığa kavuşturmak istiyorum ki ilk başta CBF’den hiç kimse bu konuda benden herhangi bir yardım veya arabuluculuk talebinde bulunmadı. Tekrar söylüyorum, ben oranın temsilcisi değilim. Profesyonel kariyerini Brezilya Milli Takımı'nda yapmış, harika dostları olan bir sporcuyum sadece. Eğer bir noktada ve bir gün CBF Başkanı Ednaldo Rodrigues'in herhangi bir durumda yardımıma ihtiyacı olursa, yardım edeceğim, çünkü Brezilya futbolu benim tutkum. Bu gerçek henüz gerçekleşmedi. Jorge Jesus ile ilgili olarak, o değer verdiğim, bir arkadaşım, Benfica'da koçumdu ve harika bir ilişkim olan bir insan” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

JORGE JESUS'TAN AÇIKLAMA

Söylentilere ilişkin konuşan son isim, iddiaların merkezinde yer alan Jorge Jesus oldu. Deneyimli çalıştırıcı, Lizbon'dan İstanbul'a gelmek üzere havaalanındayken Sport TV'nin sorularını yanıtladı.

Son dakika | Jorge Jesustan Fenerbahçeden ayrılma ve Brezilya Milli Takımı söylentilerine ilişkin açıklama

Brezilya Futbol Federasyonu tarafından kendisiyle bir görüşme gerçekleştirilmediğini, kendisine ulaşan bir şey olmadığını belirten Jorge Jesus, böyle bir görüşmenin gerçekleşmesi ihtimalinin doğuracağı sonuçlara ilişkin önemli sinyaller verdi. 

'BREZİLYA'YI ÇALIŞTIRMAYI KİM İSTEMEZ Kİ?'

Haberin Devamı

Brezilya Milli Takımı'nın başına geçeceğine yönelik söylentilere cevap veren Portekizli çalıştırıcı, "Brezilya Milli Takımı'nın teknik direktörü olmayı kim istemez ki? Sadece Barcelona veya Real Madrid'i çalıştırıyor olsaydım belki..." ifadelerini kullandı.

'YAKINDA GÖRECEKSİNİZ'

Fenerbahçe'deki geleceğine ilişkin soruyu da yanıtlayan Jorge Jesus, "Herkesin bildiği gibi sözleşmem mayıs ayında bitiyor. Sonra bakacağız. Sadece sezon bittiğinde harekete geçeceğim ki son yıllarda teknik direktör olarak yaptığım şey de hep buydu. Hemen karar vermek istemiyorum. Yakında Türkiye'de kalıp kalmayacağımı göreceksiniz" dedi.

Son dakika | Jorge Jesustan Fenerbahçeden ayrılma ve Brezilya Milli Takımı söylentilerine ilişkin açıklama

'SEÇENEKLER VAR'

Flamengo ile adının anılması da sorulan Jorge Jesus, "Kariyerimde her türlü olasılık vardı. Hiçbir şeyi bir kenara bırakmadım. Suudi Arabistan gibi... Aralarında seçim yapabileceğim birkaç seçenek var ve kontratım mayıs ayında bittiğinde göreceğiz" dedi.

YORUM YAZ