MENÜ

Son dakika haberi... Phillip Cocu Derby County'den de kovuldu

Son dakika haberi... Fenerbahçe'de çok kötü bir performans gösteren ve kısa süre içinde yolların ayrıldığı Phillip Cocu teknik direktörlüğünü yaptığı Championship ekibi Derby County'de de tutunamadı. Ayrılık resmi olarak kulüp tarafından da açıklanırken, Hollandalı teknik direktörün yardımcılığını yapan hem de takımın oyuncusu konumunda bulunan Wayne Rooney'nin geçici olarak ekibin başına geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Son dakika haberi... Phillip Cocu Derby County'den de kovuldu

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Phillipe Cocu Derby County'den de kovuldu. Kulüp ayrılığı resmen açıkladı. 24 takımlı Championship'te son sırada bulunan Derby County, son 8 maçını kaybetmişti. Derby County Türk futbolseverlerin de yakından tanıdığı Colin Kazım Richards'ı transferin son gününde kadrosuna katmıştı. İngiliz futbolunun efsanelerinden Wayne Rooney de Derby'de forma giyiyor ve Cocu'nun oyuncu-teknik adam göreviyle yardımcılığını yapıyordu. Rooney'nin geçici olarak Cocu'nun yerine geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

Genç teknik adam büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe'den de 2018/2019 sezonunun 10. haftasında Kadıköy'deki Ankaragücü mağlubiyeti sonrasında gönderilmişti. Cocu'nun Fenerbahçe'si 10 haftada 5 mağlubiyet, 3 beraberlik almıştı ve sadece 2 kez kazanabilmişti.

YORUM YAZ