SON DAKİKA! Gennaro Gattuso kafayı Fenerbahçeli yıldıza taktı: Listesinde ilk sırada

En son Fransız ekibi Marsilya'yı çalıştıran İtalyan teknik adam Gennaro Gattuso gelecek sezon Suudi Arabistan'da görev yapacak. Yeni takımıyla her konuda anlaşmaya varan 46 yaşındaki çalıştırıcının yeni takımı Fenerbahçe'nin yıldızını transfer etmek istiyor. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Gennaro Gattuso kafayı Fenerbahçeli yıldıza taktı: Listesinde ilk sırada

Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, bu hafta sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Sarı - lacivertliler bir yandan Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi verirken diğer yandan da gelecek sezonun transfer planlamasını yapıyor.

Haberin Devamı

YEDİ İSMİN SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Fenerbahçe'de devre arasında kiralık olarak kadroya katılan Leonardo Bonucci, Serdar Dursun ve Çağlar Söyüncü'nün sözleşmeleri sezon sonunda tamamlanacak. Öte yandan Joshua King, Mert Hakan Yandaş ve Michy Batshuayi'nin de kontratı sona erecek.

"İŞTE FENERBAHÇE'Yİ YAKANLAR"

MERT HAKAN YANDAŞ BİLMECESİ

Fenerbahçe'de takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak. Ezeli rakip Galatasaray ile büyük bir rekabete girilerek transfer edilen yıldız oyuncu takım kaptanlığına kadar yükselse de sezon sonunda yola devam edilmemesi yüksek ihtimal olarak görülüyor.

SON DAKİKA Gennaro Gattuso kafayı Fenerbahçeli yıldıza taktı: Listesinde ilk sırada

GATTUSO'NUN DA YOLU SUUDİ ARABİSTAN'A DÜŞTÜ

İtalyan futbolunun efsane ismi Gennaro Gattuso, futbolculuk kariyerinin ardından teknik adamlığa yönelmişti. Son olarak Fransız ekibi Marsilya'yı çalıştıran İtalyan teknik adam Suudi Arabistan ekibi Al Taawon ile her konuda anlaştı.

Haberin Devamı

46 yaşındaki teknik adam gelecek sezon zirveye oynamak için transfer listesindeki isimleri de yönetime bildirdi.

FENERBAHÇE'NİN YILDIZINI DA İSTİYORLAR

Gelecek sezonun planlamasına bir an önce başlamak isteyen Suudi Arabistan kulübü, Gennaro Gattuso'ya Al Hilal ve Al Nassr ile rakabet edebilecek bir kadro vermek istiyorlar.

Fenerbahçe antrenmanında Michy Batshuayi'den muhteşem gol!

Al Taawon takımının transfer listesinin ilk sırasında Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Michy Batshuayi var. Al Taawon yetkililerinin kısa süre içerisinde yıldız oyuncuyla iletişime geçip resmi teklifi iletmesi bekleniyor.

Bu sezon Fenerbahçe formasını tüm kulvarlarda 41 kez giyen Belçikalı yıldız 23 kez gol atarken üç kez de asist yaptı.

SON DAKİKA Gennaro Gattuso kafayı Fenerbahçeli yıldıza taktı: Listesinde ilk sırada

MENSAH DA LİSTEDE

Al Taawon'un transfer listesinde bir başka tanıdık isim daha var. Süper Lig'de Kasımpaşa, Kayserispor ve Beşiktaş formaları giymiş olan Bernard Mensah'ın da yeni adresi Al Taawon olabilir.

Kariyerine bir başka Suudi Arabistan ekibi Al-Tai'de devam eden Ganalı yıldız bu sezon Suudi Arabistan Ligi'nin en iyi orta alan oyuncuları arasında gösteriliyor. Mensah ligde oynadığı 26 maçta 12 gol ve bir asistlik performans sergiledi.

Burak ÖZDEMİR - Fanatik ÖZEL

Haberin Devamı

SON DAKİKA Gennaro Gattuso kafayı Fenerbahçeli yıldıza taktı: Listesinde ilk sırada

YORUM YAZ