SON DAKİKA: Fenerbahçe'yle anılan Pioli, Milan'dan ayrıldı!

Teknik Direktör İsmail Kartal ile yola devam etmeyeceği bildirilen Fenerbahçe'de hoca arayışları devam ederken çarpıcı bir gelişme yaşandı. İtalya Serie A devi AC Milan, adı Fenerbahçe ile anılan Stefano Pioli ile yolların ayrıldığını duyurdu.

SON DAKİKA: Fenerbahçe'yle anılan Pioli, Milan'dan ayrıldı!

İtalya Serie A devi AC Milan, Teknik Direktör Stefano Pioli ile yolların ayrıldığını açıkladı. İtalyan antrenörün adı son dönemde Fenerbahçe ile geçiyordu. AC Milan, 'Teşekkürler Stefano' mesajı ile ayrılığı resmen duyurdu. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun, Pioli'nin temsilcisiyle bir görüşme gerçekleştirdiği ve İtalyan teknik adamın şartlarını sorduğu bildirilmişti.

Haberin Devamı

ZEHRA GÜNEŞ'İN ESKİ SEVGİLİSİ...

SERIEA A'YI İKİNCİ TAMAMLADILAR

Stefano Pioli'nin yönettiği AC Milan, bu sezon İtalya Serie A'yı ikinci sırada tamamlamayı garantiledi. Şampiyon Inter'in bir hayli arkasında kalan İtalyan devi, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finali'nde ise bir başka İtalyan takımı AS Roma'ya elendi. Milano temsilcisinde bu yaz teknik direktör değişikliğine gidilebileceği konuşuluyordu ve Pioli, takımdan ayrıldı.

SON DAKİKA: Fenerbahçeyle anılan Pioli, Milandan ayrıldı

2021-22 ŞAMPİYONUYDU

Teknik direktörlük kariyerine 2000 yılında Bologna U19 takımında başlayan Stefano Pioli, daha sonra sırasıyla Chievo U19, Salernitana, Modena, Parma, Grosseto, Piacenza, Sassuolo, Verona, Palermo, Bologna, Lazio, Inter, Fiorentina ve AC Milan'ın çalıştırdı. AC Milan'ı 2021-22 sezonunda şampiyonluğa taşıyan 58 yaşındaki İtalyan teknik adamın kulüple sözleşmesi 2025 yılında sona erecekti.

YORUM YAZ