MENÜ

Son dakika | Fenerbahçe'ye Becao ve Fred'den kötü haber!

Fenerbahçe'den son dakika sakatlık açıklaması geldi. Sarı-Lacivertli takım Pendikspor maçında sakatlanan Becao ve Fred'in durumlarıyla ilgili bilgi paylaştı. İki yıldızın ne zaman sahalara döneceği de belli oldu. İşte detaylar...

Son dakika | Fenerbahçe'ye Becao ve Fred'den kötü haber!

Sarı-Lacivertliler cumartesi Süper Lig'de Trabzonspor'la kozlarını paylaşacak ancak futbolculardan üst üste sakatlık haberleri geliyor. Serdar Aziz'in ameliyat olması ve Djiku'da oluşan kırık sonrası 2 futbolcudan daha kötü haber geldi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE AÇIKLAMA YAPTI: TENDONU KOPTU

Fenerbahçe'den son dakika sakatlık açıklaması geldi. Sarı-Lacivertli takım Pendikspor maçında sakatlanan Becao ve Fred'in durumlarıyla ilgili bilgi paylaştı.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama şöyle;

Profesyonel Futbol A Takımımızda Siltaş Yapı Pendikspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncularımızın Acibadem Ataşehir Hastanesinde görüntülemeleri gerçekleştirilmiştir.

Son dakika | Fenerbahçeye Becao ve Fredden kötü haber

Yapılan tetkikleri neticesinde; Rodrigo Becao’nun Hamstring grubundan (biseps femoris) tendon kopması, Fred Rodrigues’in kasık bölgesinde 2. derece yırtık tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavi süreçleri başlatılmıştır.

Aynı karşılaşmada oyundan çıkmak zorunda kalan bir diğer oyuncumuz Samet Akaydın da ise herhangi bir bulgu tespit edilmemiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Haberin Devamı

FRED, PENDİK MAÇININ 7. DAKİKASINDA SAKATLANIP ÇIKMIŞTI

Fenerbahçe'de Fred, Pendikspor maçının 7. dakikasında ön alanda baskı için hareketlenirken bacağını tuttu ve olayı yaşadığı anda daha değişiklik işaretinde bulundu. Yaşadığı sakatlıktan dolayı büyük üzüntü içerisinde olan Brezilyalı yıldıza, takım arkadaşlarının moral vermeye çalışmıştı. İlk tedavi sonrası ise, oyuna devam edemeyerek kenara gelmek durumunda kalmıştı. 

2 HAFTAYA DÖNÜYOR

Kasık bölgesinde 2 derece yırtık oluştığu açıklanan Fred'in sakatlığının uzun sürmeyeceği ve 2 hafta içinde sahalara döneceği belirtiliyor.

BECAO YAKLAŞIK 3 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

Brezilyalı oyuncu, Pendikspor maçının başında sakatlık yaşamış ancak ilk yarıyı tamamlamıştı. Becao’nun durumu ciddi gözükmüyordu ama yapılan kontrollerde, tendonlarında hasar tespit edildi. Kulüpten alınan son bilgilere göre yıldız futbolcu 3 ay sahalardan uzak kalacak. Becao'nun Ocak ayının sonlarında takıma katılması bekleniyor.

SAMET'TE SIKINTI YOK

Samet Akaydın, Pendikspor maçında Djkiu’nun yokluğunda ilk 11’de sahaya çıkmıştı. Ancak Milli savunmacı da 84. dakikada sakatlanarak yerini Crespo’ya bırakmıştı. Baldırına kramp giren Samet’in bugün son kontrolü yapılacak. Tecrübeli savunmacının Trabzonspor maçında takımdaki yerini alması bekleniyor.

Haberin Devamı

SERDAR AMELİYAT OLDU
Milli savunmacı, geçtiğimiz hafta ayak bileğindeki sakatlığı nedeniyle Almanya’da operasyon geçirmişti. Ameliyat sonrası Serdar Aziz’in sahalara dönmesinin en iyi ihtimalle 6 haftayı bulabileceği açıklanmıştı. Yani olumlu senaryoda bile tecrübeli oyuncunun formasına kavuşmasına 1 aydan fazla süre var.

Son dakika | Fenerbahçeye Becao ve Fredden kötü haber

Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic'in Boğaz keyfi!
YORUM YAZ