MENÜ

SON DAKİKA | Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise kadrosu açıklandı! Yıldız futbolcu yok

Avrupa'daki tek temsilcimiz Fenerbahçe, yarın UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak. Fenerbahçe'nin kadrosu açıklandı. 23 kişilik kadroda 3 yıldız yer almadı.

SON DAKİKA | Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise kadrosu açıklandı! Yıldız futbolcu yok

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında yarın deplasmanda Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile oynayacağı karşılaşmanın kamp kadrosu belli oldu.

Haberin Devamı
Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise maçının hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında yarın TSİ 23.00'de deplasmanda Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak. Hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan ve bugün Belçika’ya gidecek sarı-lacivertlilerin kamp kadrosu de belli oldu. Listede Rodrigo Becao, İrfan Can Kahveci ve Joshua King yer almadı.
Fenerbahçe'nin 23 kişilik kamp kadrosu şöyle:

"Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Leonardo Bonucci, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Ahmet Necat Aydın, Muhammet İmre, Ferdi Kadıoğlu, Rade Krunic, İsmail Yüksek, Fred Santos, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, Ryan Kent, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi ve Çağrı Fedai."

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Fenerbahçenin Union Saint-Gilloise kadrosu açıklandı Yıldız futbolcu yok

Fenerbahçe grubu lider tamamladı

Fenerbahçe, bu sezon Avrupa kupalarına UEFA Konferans Ligi elemelerinden başladı. Sarı-lacivertliler 2. turda Zimbru, 3. turda Maribor ve play-off turunda da Twente’yi eleyerek gruplara kaldı. Kanarya; H Grubu’nda Nordsjaelland, Ludogorets ve Spartak Trnava ile mücadele ederken 6 maçta 4 galibiyet, 2 mağlubiyet yaşadı. Rakip filelere 13 gol gönderirken, kalesinde 11 gol gören sarı-lacivertliler, 12 puanla gruptan lider olarak doğrudan son 16 turuna yükselmeyi başardı.

Union SG, Belçika’da lider

Belçika Ligi’nde 28 maça çıkan Union Saint-Gilloise, 21 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle topladığı 68 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Ligde son 22 maçta yenilmeyen sarı-lacivertliler, 61 gol atarken, kalesinde de 29 gol gördü.

SON DAKİKA | Fenerbahçenin Union Saint-Gilloise kadrosu açıklandı Yıldız futbolcu yok

Joao Pinheiro düdük çalacak

Union Saint-Gilloise ile Fenerbahçe arasında oynanacak müsabakada Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Joao Pinheiro düdük çalacak. Hakem Pinheiro'nun yardımcılıklarını Bruno Jesus ile Luciano Maia yapacak. Maçın 4. hakemi ise Miguel Nogueira olacak. Zorlu mücadelenin Video Yardımcı Hakemi (VAR) Tiago Martins, AVAR’da da Hugo Miguel görev yapacak.

YORUM YAZ