MENÜ

Son dakika! Fenerbahçe'den Wendell atağı

Fenerbahçe taraftarı forvet transferi beklerken yönetimden sürpriz bir hamle geldi. Caner Erkin'in yerine sol kanat arayan sarı lacivertliler aradığı ismi Almanya'da buldu. Fenerbahçe, Bayer Leverkusen forması giyen Brezilyalı sol bek Wendell ile ilgileniyor.

Son dakika! Fenerbahçe'den Wendell atağı

Vitor Pereira yönetiminde Süper Lig'in ilk maçında Adana Demirspor'u mağlup eden sarı lacivertliler morallendi. İrfan Can Kahveci, Szalai, Mesut Özil ve Altay'ın performansı alkış alırken Ferdi ve Samatta eleştirilerin hedefindeydi. Fenerbahçe, sol bekini Almanya'da buldu.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu solda forma giydi

Caner Erkin'i kadroda düşünmeyen Vitor Pereira, Novak'ı da sol stoper olarak değerlendiriyor. Dün akşam 3-5-2'nin sol kanadında Ferdi Kadıoğlu forma giydi. Ferdi, Akintola'ya karşı zorlandı. O bölgeye bir transfer düşünen Fenerbahçe, Bayer Leverkusen forması giyen Brezilyalı sol beki takibe aldı. Fenerbahçe, Bayer Leverkusen forması giyen Brezilyalı sol bek Wendell ile ilgileniyor. GOAL'ün haberine göre bu transferde Udinese ve Benfica da Fenerbahçe'nin rakipleri arasında.

Haberin Devamı

Kariyerine Parana'da başlayan Wendell, uzun yıllardır Bayer Leverkusen'de forma giyiyor. Bundesliga'da 186 maça çıkan deneyimli oyuncu 7 gol attı ve 13 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde de 20 maça çıkan Wendell, istikrarıyla dikkat çekiyor. Wendell hem sol bek hem de sol önde forma giyebiliyor.

YORUM YAZ