MENÜ

SON DAKİKA: Fenerbahçe'den Oosterwolde açıklaması! Ameliyat...

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finalde Olympiakos ile oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkan Jayden Oosterwolde'nin ameliyat edildiğini duyurdu. İşte kulübün açıklaması ve detaylar...

SON DAKİKA: Fenerbahçe'den Oosterwolde açıklaması! Ameliyat...

Fenerbahçe, Olympiakos ile oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkan Jayden Oosterwolde'nin ameliyat edildiğini duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımımızın oyuncularından Jayden Oosterwolde yurt dışında başarılı bir menisküs operasyonu geçirmiştir. Rehabilitasyon ve tedavi sürecine hemen başlanılan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

SEDYEYLE KENARA ALINMIŞTI

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympiakos'a deplasmanda 3-2 kaybettiği mücadelenin ilk yarısının sonlarında Jayden Oosterwolde sakatlık yaşamıştı. Karşılaşmaya devam edemeyen Hollandalı bek oyuncusu, bir süre saha içinde tedavi edilmişti. Oyuna devam edemeyeceği anlaşılan 22 yaşındaki futbolcu, sedye ile kenara gelmişti. Oosterwolde'nin yerine ise Ferdi Kadıoğlu oyuna girmişti.

SON DAKİKA: Fenerbahçeden Oosterwolde açıklaması Ameliyat...

OOSTERWOLDE'NİN 2023-24 SEZONU PERFORMANSI

Fenerbahçe'nin sol beki bu sezon sarı-lacivertli formayla tüm kulvarlarda toplamda 41 maça çıktı. Jayden Oosterwolde, söz konusu 41 karşılaşmada iki gol kaydetti. Hollandalı futbolcu, bu sezon Teknik Direktör İsmail Kartal'ın adeta joker oyuncusu oldu. 22 yaşındaki oyuncu, stoper eksikliği yaşandığı dönemde o bölgede oynayarak sarı-lacivertli takımı rahatlattı. Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Oosterwolde'nin güncel piyasa değeri ise 11 milyon euro.

YORUM YAZ