MENÜ

Son dakika Fenerbahçe'den flaş transfer! Bomba patlıyor... Fb transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri futbol severler ve Fenerbahçe taraftarları tarafından merak ediliyor. Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği yaşanıyor. Ersun hocanın istediği golcü, kanat, orta saha ve stoper takviyeleri için Fenerbahçe’de ara transfer operasyonu başlıyor. Listenin zirvesinde Fabregas, Gabigol, Tolgay ve Burak gibi çok önemli yıldızlar var.

Son dakika Fenerbahçe'den flaş transfer! Bomba patlıyor... Fb transfer haberleri

Süper Lig’de ilk yarının bitimiyle, Fenerbahçe’de ara transfer operasyonu için düğmeye basıldı. Teknik patron Ersun Yanal’ın belirlediği 4 pozisyon; forvet, kanat, orta saha ve stoper takviyesi doğrultusunda, Sarı- Lacivertli yönetimi yoğun bir mesai bekliyor. İşte 25 Aralık Salı son dakika tranfser haberleri ve detaylar...

Haberin Devamı

TOLGAY ARSLAN'A TEK ŞART!

Sabah Gazetesinden Volkan Demir'in haberine göre; Fenerbahçe yönetimi, Beşiktaş'ta kadro dışı olan Tolgay Arslan transferinde takas konusunu gündemden çıkardı.

Sarı-lacivertliler, futbolcunun menajerlerine, "Oyuncu bonservisini alırsa kendisiyle bedelsiz transfer konusunda görüşebiliriz" mesajını iletti. Tolgay'ın alacaklarına karşılık bonservisini Beşiktaş yönetiminden talep ettiği bildirildi. Fenerbahçe, Tolgay'ı Beşiktaş'tan alamadığı parasını da ödeyerek transfer etmeyi planlıyor. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş'ın Tolgay'a takas olarak düşündüğü Şener'i ise vermek istemiyor. Bu arada Fenerbahçe, Ozan'ı sezon sonuna kadar Alanyaspor'a kiralamaya sıcak bakıyor.

FENERBAHÇE'DEN KUCKA ATAĞI!

Beşiktaş'tan Tolgay'ın durumunu transfer dönemi boyunca yakından takip edecek olan Fenerbahçe'nin bir diğer hedefi ise Trabzonspor'da istenmeyen adam ilan edilen Juraj Kucka... Tecrübeli orta saha için Fırtına ile ilk teması kuran Fenerbahçe, tıpkı Tolgay'da olduğu gibi oyuncudan olumlu yanıt alsa da Bordo-Mavililer'i ikna etmeye çalışıyor. Onazi'nin beklenmedik şekilde sezonu kapatması sonrası bu bölgede ciddi bir eksiklik yaşayan Trabzonspor'un, ara transferdeki gelişmelere göre Kucka'nın kalıp kalmayacağına karar vereceği ifade edildi.

Haberin Devamı

EMRE KILIÇ VE KERİM ALICI GÜNDEMDE

Fenerbahçe'de listedeki diğer isimler ise Sivasspor'da yükselen grafiğiyle dikkat çeken Emre Kılınç ile Altınordu'dan Kerim Alıcı... Emre için kadroda düşünülmeyen isimlerden bir takas teklifi yapmayı planlayan Fenerbahçeli yöneticiler, Kerim için ise Şener Özbayraklı'nın durumunun netleşmesini bekliyor. Şener'in Tolgay Arslan takasında kullanılması halinde yerine direkt Kerim Alıcı alınacak. Sarı-Lacivertliler, tüm transferleri devre arası kampına yetiştirip takımın Ersun Yanal yönetiminde ikinci yarıya tam olarak hazır bir şekilde girmesini amaçlıyor.

DEFANSA İLK ADAY! VALTER KANNEMANN...

Fenerbahçe'de stoper pozisyonu için Walter Kannemann gündeme geldi. 27 yaşındaki futbolcu için harekete geçen yönetim pazarlıklara başladı.

Skrtel’in yanına iyi bir futbolcu almak isteyen sarı-lacivertliler, Gremiolu oyuncuyu kadroya katmak istiyor. 2016 yazında Gremio’ya transfer olan futbolcu, Brezilya’nın en beğenilen savunmacılarından birisi. Sol ayaklı stoperin takımıyla 2022’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Kannemann’ın bir diğer ciddi talibi ise ülkesi Arjantin’den Independiente. Brezilya basınına göre 5 milyon euroyu gözden çıkaran kulüp, başarılı savunmacıyı kadrosuna katabilecek. (Star)

FENERBAHÇE'DE SIRA TRANSFERDE!

Gerekirse Finansal Fair Play anlaşmasını bozmayı göze alarak, kesenin ağzını açacağının sinyallerini veren başkan Ali Koç’in listesinde çok önemli yıldızlar var. İşte son durum...

Cesc Fabregas (orta saha)

Chelsea’deki sözleşmesi bitiyor. Sadece Fenerbahçe’nin değil, birçok kulübün transfer listesinde. Sarı-Lacivertliler, devre arasında uygun bir bonservis bedeli ödeyerek, 31 yaşındaki İspanyol oyuncuyu kadrosuna katabilir.

Tolgay Arslan (orta saha)

Beşiktaş’la yollarını ayırmaya hazırlanan Tolgay, Fenerbahçe’de transfer listesinin üst sıralarında yer alıyor. 28 yaşındaki futbolcu için Siyah-Beyazlı kulüple pazarlık masasına oturulacak.

Haberin Devamı

Gabriel Barbosa’nın Santos’taki kiralık sözleşmesi bitti, Inter’e dönüyor. Bu sezon Brezilya Ligi’nde 18 gol atan 22 yaşındaki solak forvet, sezon sonuna kadar Fenerbahçe’ye kiralanabilir.

Burak Yılmaz (forvet)

Trabzon’da kadro dışı kalan Burak için Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında mücadele var. Sarı-Lacivertli kulüp, Ersun Yanal faktörünü kullanarak, tecrübeli golcüyü kadrosuna katmaya çalışıyor.

Arber Zeneli (sol açık)

Heerenveen’deki kontratı sezon sonunda bitecek olan 23 yaşındaki Kosovalı sol kanat oyuncusu Zeneli, Fenerbahçe’ye çok yakın. Ancak genç yıldızın transferi sezon sonuna kalabilir.

Mirin&Çağlar (stoper)

PSV’den Mirin’le, Leicester’den Çağlar da, Fenerbahçe’deki stoper adayları olarak öne çıkıyor. 27 yaşındaki Fransız savunmacı Mirin’in bonservisiyle, Çağlar’ın ise kiralık olarak kadroya katılması gündemde.

YORUM YAZ