MENÜ

Son dakika! Fenerbahçe'de Serdar Aziz Trabzonspor maçı kadrosundan çıkarıldı

Süper Lig'in 34. haftasında sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de Serdar Aziz, bu maçın kadrosundan çıkarıldı.

Son dakika! Fenerbahçe'de Serdar Aziz Trabzonspor maçı kadrosundan çıkarıldı

Süper Lig'de lider Galatasaray'ın takipçisi Fenerbahçe, bu akşam 34. hafta maçında sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Sarı Lacivertliler'de Serdar Aziz, teknik heyet kararı ile bu akşamki Trabzonspor maçının kadrosundan çıkartıldı. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Süper Lig'in 34. haftasında Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Lider Galatasaray'ın kazanmasıyla 8 puan geriye düşen Jorge Jesus'lu Kanarya'nın evinde kazanmaktan başka çaresi yok. Sarı Lacivertliler, taraftar desteğini arkasına alarak 3 puanı kapmayı ve şampiyonluk şansını kalan haftalara taşımanın hesaplarını yapıyor. 5 maçlık galibiyet hasretine Ankaragücü maçında son veren Fırtına ise zorlu deplasmanda seri peşinde olacak. Fırtına, Nenad Bjelica yönetiminde ilk derbi zaferini kazanmayı amaçlıyor.

MENAJERİ İSTANBUL'A GELDİ

Serdar Aziz kadrodan çıkarıldı

Fenerbahçe'de milli futbolcu Serdar Aziz, teknik heyet kararıyla bu akşam oynanacak olan Trabzonspor maçının kadrosundan çıkarıldı. Tecrübeli futbolcu, Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un verdiği karar doğrultusunda bu kritik mücadelede forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Enner Valencia'nın rekor maçı

28 lig maçında 27 kez rakip fileleri havalandıran Enner Valencia, Trabzonspor karşısında tarih yazmak için sahada olacak. Sezon genelinde takımının skor yükünü büyük oranda sırtlayan Ekvadorlu santrfor, karşılaşmada bir gol atmayı başarırsa Alex de Souza'ya ait "En fazla gol atan yabancı" unvanına ortak olacak. Valencia, Trabzonspor kalesine 2 gol birden bırakırsa, Alex'i geride bırakıp, 29 golle yeni rekorun sahibi olacak. Bu arada Valencia, sezonu 33 golle tamamlarsa Aykut Kocaman ve Tanju Çolak'ı geride bırakıp, Kanarya'da ligde bir sezonda en çok gol atan oyuncu olmayı başaracak.

Oosterwolde formayı istiyor

Ara transferin son günlerinde sol beke çare olması için Parma'dan bonservisine 6 milyon Euro ödenerek alınan Oosterwalde, Trabzonspor maçı ile birlikte Jorge Jesus'tan forma bekliyor. Süper Lig'de 3 maçta 84, Avrupa Ligi'nde ise 1 maçta 90 dakika süre alan Hollandalı oyuncu, uzun süre hastalık nedeniyle takımdan uzak kalmış, düzeldikten sonra ise bulduğu forma şansını değerlendirememişti.

Son dakika Fenerbahçede Serdar Aziz Trabzonspor maçı kadrosundan çıkarıldı

Ligde 100. randevu

Fenerbahçe ile Trabzonspor, lig tarihinde 99 kez karşılaştı. Söz konusu maçlarda Fenerbahçe 39 galibiyet alırken, Trabzonspor ise 26 kez 3 puan alan taraf oldu. 34 maç da berabere tamamlandı. Fenerbahçe'nin ligdeki 129 golüne, Bordo Mavililer 102 golle karşılık verdi.

Haberin Devamı

Evinde geçit yok

Süper Lig'de sahasında Trabzonspor'a karşı son olarak 1997-1998 sezonunda 3-1'lik skorla kaybeden Fenerbahçe, o tarihten bugüne rakibine ligde büyük üstünlük kurdu. Kanarya, Bordo Mavililer'e karşı 25 lig maçında kaybetmedi. Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor ile yaptığı son 25 lig maçında 13 kez galip gelirken, 12 defa berabere kaldı.

YORUM YAZ