MENÜ

SON DAKİKA: Fenerbahçe'de Igor Tudor gelişmesi! Piyango gibi...

Lazio'nun teknik direktörü olan ve takımıyla çıktığı ilk maçta Juventus'u 1-0 mağlup etmeyi başaran Igor Tudor'dan Fenerbahçe'ye müjdeli haber geldi. Hırvat teknik adamın, sarı-lacivertli takımda beklentileri karşılayamayan yıldız futbolcuyu kadrosunda görmek istediği iddia edildi. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Fenerbahçe'de Igor Tudor gelişmesi! Piyango gibi...

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor, kötü geçen Marsilya kariyerinin ardından İtalya Serie A kulübü Lazio ile 2025 yazına kadar sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı takımın ardından önce Hellas Verona'da ardından da Marsilya'da görev yapan Hırvat teknik adam, başkent temsilcisinde başarılı olup kariyerinde bir üst seviyeye çıkmanın peşinde.

Haberin Devamı

İLK MAÇINDA SON ANDA KAZANDI

Lazio, Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde ilk maçında cumartesi akşamı Juventus'u konuk etti. Düşük tempoda geçen karşılaşmayı Lazio, 1-0 kazanmayı başardı. Igor Tudor'un öğrencilerine galibiyeti getiren golü 90+3. dakikada Marusic kaydetti. Böylelikle Galatasaray'ın eski hocası, futbolculuk döneminde formasını giydiği Juve'ye karşı zafer elde etmeyi başardı. Juventus'ta A Millî Takım'ın genç oyuncusu Kenan Yıldız ise 68. dakikada Chiesa'nın yerine oyuna dahil oldu.

SON DAKİKA: Fenerbahçede Igor Tudor gelişmesi Piyango gibi...

RADE KRUNIC'İ GÖZÜNE KESTİRDİ

Öte yandan gelecek sezonun kadrosunu da planlamaya başlayan Igor Tudor'dan sürpriz bir hamle geldiği ortaya çıktı. Hırvat teknik adamın Fenerbahçe'nin yıldızı Rade Krunic'i kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Hatırlanacağı üzere sarı-lacivertli takım, Krunic'i AC Milan'dan satın alma opsiyonu ile kiralamıştı. Şayet bu transfer gerçekleşirse sarı-lacivertli kulüp, AC Milan'a 4.6 milyon euroluk bonservis bedeli ödemekten de kurtulacak.

Haberin Devamı

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın çok istediği iddia edilen Rade Krunic, sarı-lacivertli takımda şu ana kadar beklentileri karşılayamadı. Boşnak orta saha oyuncusu Fenerbahçe ile bu sezon tüm kulvarlarda 27 maça çıktı. Krunic söz konusu 27 karşılaşmada gol atamazken, bir asist yaptı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 7.5 milyon euro.

YORUM YAZ