MENÜ

SON DAKİKA! Fenerbahçe'de Erol Bulut için karar veriliyor!

Fenerbahçe'den son dakika haberleri üst üste geliyor. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Erol Bulut'un kaderi bugün belli olacak. Fenerbahçe yönetiminden bazı isimler Erol Bulut'un gönderilmesini istiyor. Gözler Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a çevrildi. Öte yandan Gençlerbirliği'nin attığı ikinci golde maça damga vurdu. İşte son dakika haberinin detayları...

SON DAKİKA! Fenerbahçe'de Erol Bulut için karar veriliyor!

Erol Bulut'un geleceği belli olacak! Son dakika bilgileri geliyor... Süper Lig'in 30. haftası geride kalırken Fenerbahçe, kendi sahasında ligin dibindeki Gençlerbirliği'ne mağlup oldu. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, bu yolda ağır yara aldı. Sarı lacivertliler 21 sene sonra kendi sahasında Gençlerbirliği'ne yenildi. Fenerbahçe son dört maçta sahasında galip gelemedi.

Haberin Devamı

YÖNETİMDEN BAZI İSİMLER EROL BULUT'UN GÖNDERİLMESİNİ İSTİYOR!

Erol Bulut, dün akşamki Gençlerbirliği maçının ardından hem içeride hem de dışarı da rekorlar kırdıklarını ifade etti. Kendilerine gelince VAR çizgilerinin bir başka çizildiğini vurgulayan Erol Bulut, eleştirilerin hedefi oldu. Erol Bulut'un Fenerbahçe'deki kaderi bugün belli olacak!

EROL BULUT'UN KRİTİK GÜNÜ!

Fenerbahçe'de yönetimden de bazı isimler Erol Bulut'un bir an önce gönderilmesini isterken gözler, başkan Ali Koç'a çevrildi. (Sabah)

YORUM YAZ