MENÜ

Son dakika! Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Trabzonspor maçına gitmedi

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Bu zorlu maç öncesi bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sarı-Lacivertli ekibin Başkanı Ali Koç maçı izlemek için Ülker Stadyumu'na gitmeme kararı aldı.

Son dakika! Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Trabzonspor maçına gitmedi

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Bir tarafta ligi ikinci bitirerek Şampiyonlar Ligi bileti almak isteyen İsmail Kartal'lı Fenerbahçe, diğer tarafta emin adımlarla çifte kupalı zafere doğru ilerleyen, her hafta puan farkını açmasına rağmen bununla da yetinmeyen ve rekor peşinde olan Abdullah Avcı'lı Trabzonspor... Fener, kendisi açısından çok önemli olan adeta final niteliğindeki kapışmadan zaferle ayrılmak için sahaya çıktı. Ezeli rakibine karşı deplasmandaki son lig galibiyetini 23 Ağustos 1997’de elde eden Fırtına ise 24 yıllık hesabı kapatmak için Kadıköy'e geldi.

Haberin Devamı

Kararının nedeni bilinmiyor

Bu zorlu maç öncesi ise bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sarı Lacivertli ekibin Başkanı Ali Koç bu zorlu maç için Ülker Stadyumu'na gitmeme kararı aldı. Ali Koç'un bu sürpriz kararının nedeni ise bilinmiyor. Koç'un herhangi bir sağlık sorunu yaşayıp yaşamadığı ya da maça neden gitmediği ile ilgili kulüpten resmi bir açıklama yapılmadı.

FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ