MENÜ

Son dakika - Fenerbahçe transfer haberleri - 7 Mayıs Salı

Tarihin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları şimdiden başladı. Fenerbahçe gelecek sezonun kadrosu için önemli isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. İşte son dakika Fenerbahçe transfer haberleri ve detaylar...

Son dakika  - Fenerbahçe transfer haberleri - 7 Mayıs Salı

Fenerbahçe taraftarı merakla gelecek sezonun kadrosunda hangi yıldızların olacağını merak ediyor. Sarı-Lacivertli takımda yöneticiler şimdiden kolları sıvadı ve transfer çalışmalarına başladı. Peki Fenerbahçe kadrosuna hangi oyuncuları katacak? Fenerbahçe'nin transfer gündeminde hangi isimler var? Fenerbahçe'de sözleşmesi bitecek ve gitmesi muhtemel oyuncular kimler? İşte 7 Mayıs Salı son dakika Fenerbahçe transfer haberleri ve detaylar...

Haberin Devamı

FORTUONİS'DE SICAK GELİŞME

Ersun Yanal, geçtiğimiz hafta gazetecilerle yaptığı söyleşide transfer çalışmalarına başladıklarını ifade etmişti. Fenerbahçe, ilk hedefi Konstantinos Fortounis için harekete geçti. Sportif direktör Damien Comolli, 3-1 kazanılan Kasımpaşa maçının ardından Yunanistan’a gitti. Ersun Yanal’ın, yardımcısı Recep Karatepe’ye defalarca izlettiği ve kadroda görmeyi çok istediği 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için Comolli, Olympiakos’lu yetkililerle masaya oturdu.

1 senesi kaldı

Fransız sportif direktör, sözleşmesi 2020’de bitecek olan ve bu yaz ayrılmak isteyen Fortounis için Yunan ekibinin şartlarını sordu. Olympiakos’un kapıyı 8 milyon Euro’dan açtığı iddia edildi. Comolli, pazarlıkları sıkı bir şekilde sürdürerek bu rakamı 5 milyon Euro’ya çekmeye çalışacak. Senelik 1 milyon Euro maaş alan yıldız futbolcuya 2 milyon Euro’dan 4 senelik sözleşme teklif edileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Takımını sırtladı

Olympiakos, şampiyon PAOK’un ardından 2. sırada ligi tamamladı. Yunan devinin Şampiyonlar Ligi vizesi almasında Fortounis’in çabaları büyük pay sahibi oldu. Yıldız futbolcu, 28 lig maçında forma giydi ve 12 gol atıp, 9 asist yaptı. 26 yaşındaki oyuncu her iki istasitikte de takım içinde zirvede yer aldı. Fortounis, sezonun genelinde ise forma giydiği 43 müsabakada 17 gol sevinci yaşayıp, 16 gol attırdı.

FENERBAHÇE İÇİN İKİ FLAŞ İDDİA

Sezon sonu yaklaştıkça transferde hareketlilik yaşanmaya başladı. Fenerbahçe ile ilgili Komşu'dan çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Bulgar medyası, Fenerbahçe'nin Botev Plovdiv forması giyen Todor Nedelev ile ilgilendiğini duyurdu. Nedelev sol kanatta oynuyor.

Henüz 21 yaşında

Yunanistan basını ise Fortuna Sittard'da oynayan 21 yaşındaki Yunan kanat oyuncusu Lazaros Lamprou'nun Fenerbahçe'nin takibinde olduğunu yazdı.

28 gole katkı verdi!

26 yaşındaki Todor Nedelev, bu sezon 32 maçta 15 gol atarken 13 de asist yaptı. Nikola ​Kalinic 42 kez Hırvatistan Milli Takım formasını giydi. 31 yaşındaki golcü, 42 maçta 15 kez fileleri havalandırmayı başardı.

YANAL'IN EKİBİ MAX KRUSE İÇİN ALMANYA'YA GİTTİ

Werder Bremen'in Borussia Dortmund'la 2-2 berabere kaldığı maçta 90 dakika forma giyen Kruse'la Yanal'ın ekibi bir görüşme yaparak, oyuncuya Fenerbahçe'nin hedefleri anlatıldı.

Haberin Devamı

Kruse süre istedi!

Olumlu geçen görüşmenin ardından Kruse, sarı-lacivertlilerden süre istedi.

Sözleşmesi ay sonunda sona erecek olan ve birçok Avrupa kulübünün peşinde olduğu Kruse'un “İlginiz için teşekkür ederim. Siz teklifinizi ve şartlarınızı menajerime iletin, biz bir düşünüp karar verelim” dediği öğrenildi.

Ekibin Başkan Ali Koç'a da görüşmeyle ilgili rapor sunduğu belirtildi. Ali Koç'un da transfer için sportif direktör Damien Comolli'yi görevlendirerek Alman oyuncu için iyi bir teklif yapılmasını istediği ifade edildi.(Sözcü)

DIEGO REYES GERİ DÖNÜYOR!

Bedelsiz olarak alınan ve 2 yıllık sözleşme imzalanan Meksikalı oyuncu, Fenerbahçe taraftarı için tam bir hayal kırıklığı oldu ve yapılan eleştiriler sonrası İspanya La Liga ekiplerinden Leganes'e kiralandı. İspanya'da ligin bitimine 2 maç kaldı. Ancak Reyes'in, La Liga'daki performansı da hiç kimseyi memnun etmedi.

Yanal kadroda istemiyor

Haberin Devamı

27 yaşındaki oyuncu, Leganes formasını Ocak'tan bu yana 5 lig maçında giydi. Bu maçların 3'ünde 11'de şans bulabilen Reyes, sadece 1 mücadelede 90 dakikayı tamamlayabildi. 1 yıllık kontratı kalan Meksikalı stoper, Haziran ayı itibariyle yeniden F.Bahçe'nin futbolcusu olacak. Ancak Ersun Yanal kesinlikle onu kadroda düşünmüyor. Yani Fenerbahçe bu oyuncuyu göndermek için yeniden takım arayacak.

FENERBAHÇE MURIC İLE ANLAŞTI

Sarı-lacivertlilerde yönetim, yeni sezon kadrosunu oluşturmak için gaza basarken, takımdan gidecek ve gelecek oyuncuların kimler olacağı herkesin en büyük merak konusu hâline geldi. Ersun Yanal ile yola devam kararı alan yönetim, teknik heyetin talepleri doğrultusunda temasları sürdürürken, öncelik golcü transferine verilmiş durumda. Sözleşmesi sona erecek dokuz oyuncudan Skrtel, Soldado ve Valbuena’ya ücretlerinde ciddi indirimi kabul etmeleri hâlinde kalma teklifi sunacak olan sarı-lacivertliler, en az iki golcü transferi gerçekleştirecek.

Muriç sadece başlangıç

Rizespor formasıyla attığı gollerle İstanbul devlerinin başını döndüren Kosovalı Vedat Muriç’le prensip anlaşması sağlayan Fenerbahçe’nin, bu mevkii için İngiltere ve Fransa pazarında yoğunlaştığı belirtiliyor. Başakşehir’in Boşnak yıldızı Edin Visca da hücum hattına düşünülen takviyelerin arasında yer alıyor. Geçen sezon başında Trabzonspor’la anlaşan ama kulüpler arasında sorun çıkınca Başakşehir’de kalan Visca’nın Fenerbahçe’ye imzaya hazır olduğu ifade ediliyor. Skrtel kalsa dahi yabancı bir stoper alacak olan sarı-lacivertliler, orta saha için bir yerli, bir yabancı oyuncu arayışında. (Türkiye Gazetesi)

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR'İN ÜÇ YILDIZINA KANCA!

Kasımpaşa maçını kazanarak rahat bir nefes alan Fenerbahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarına zaman kaybetmeden başladı. Yeni sezona şampiyonluk parolası ile girecek olan F.Bahçe’de Başkan Ali Koç transferde büyük bombaların peşinde. Koç, Başakşehir forması altında bu sezon harikalar yaratan stoper Epureanu, sağ açık Edin Visca ve ön libero Mahmut Tekdemir’i kadrosuna katarak rakiplerine gövde gösterisi yapmayı planlıyor.

Sezon sonu görüşecekler

Ersun Yanal da üç ismin transfer edilmesine onay verdi. Görüşmeler menajer üzerinde devam ediyor. Epureanu, Visca’nın Başakşehir ile sözleşmesi 2020 yılının Haziran ayında bitiyor. Mahmut’un ise kulübü ile 2021’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Sarı-Lacivertli yönetim 3 oyuncunun bonservisi için Başakşehir’e paket bir teklif sunmayı planlıyor. Teklif sezon sonunda... (Akşam)

Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcular...

Islam Slimani

Andre Ayew

Roman Neustadter

Yassine Benzia

Martin Skrtel

Mathieu Valbuena

Tolga Ciğerci

Roberto Soldado

İsmail Köybaşı

Şener Özbayraklı

Volkan Demirel

Erten Ersu

YORUM YAZ