MENÜ

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi! Sarı lacivertliler için Portekiz'den Carmo iddiası!

Fenerbahçe’nin Jorge Jesus ile görüşmeleri ilerletmesi, Portekiz basınında daha fazla gündeme gelmesine neden oldu. Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli hocayı takımın başına getirmesi halinde, Braga’nın stoperi David Carmo’yu alabileceği iddia edildi.

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi! Sarı lacivertliler için Portekiz'den Carmo iddiası!

Sarı-Lacivertliler, geçen sezon Vitor Pereira’yı teknik direktörlüğe getirmişti. Ardından Portekiz Ligi’nden birçok oyuncunun adı Fenerbahçe ile anıldı, sonunda Estoril’den Miguel Crespo transfer edildi. Kanarya’nın bu kez de Jorge Jesus için girişimlerde bulunması, yine Portekiz basınının gündemine gelmesine neden oldu. Yeni iddialar ortaya atılmaya başlandı.

Haberin Devamı

Bunlardan biri de Bragalı David Carmo. 22 yaşındaki stoper, altyapısından yetiştiği Kırmızı-Beyazlılar’da performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Ancak ayak bileğinin kırılmasıyla bu sezonun büyük bölümünde sahalardan uzak kaldı. Carmo, şubatta sahalara döndü ve yine takımın değişilmez isimlerinden biri oldu.

Sol ayağını kullanan yıldız futbolcunun, Jorge Jesus’un takımın başına getirilmesi halinde Fenerbahçe tarafından transfer edilebileceği belirtildi. Sarı-Lacivertliler’in ayrıca Portekiz Ligi’nden başka oyuncuları da takip ettiği kaydedildi.

YORUM YAZ