MENÜ

Son dakika | Fenerbahçe transfer haberi: Lykogiannis ile anlaşma sağlandı!

Son dakika haberi... Türkiye'deki transfer dönemi bitmeden bir sol bek takviyesi gerçekleştirmeyi planlayan Fenerbahçe, İtalyan ekibi Cagliari'nin Yunan oyuncusu Charalampos Lykogiannis ile anlaşma aşamasına geldi.

Son dakika | Fenerbahçe transfer haberi: Lykogiannis ile anlaşma sağlandı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Türkiye'de ara transfer dönemi sona ermeden kadrosuna bir sol bek takviyesi yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda gündeme gelen isimlerden Charalampos Lykogiannis konusunda oyuncu tarafında istenen sonuca ulaşıldığı aktarılmakta.

Haberin Devamı

Oyuncu ile anlaşıldı

Nicolo Schira'nın haberine göre Fenerbahçe, Lykogiannis ile 2.5 yıllık bir sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Fakat transferin resmiyet kazanması adına kulüpler arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Anlaşma zemini aranıyor

Oyuncu ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, kulübü Cagliari ile de görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, Lykogiannis'i bonservissiz kadrosuna katmak isterken Cagliari ise 2 milyon Euro bonservis talep ediyor. Lykogiannis'in Fenerbahçe'ye 'evet' demesi ve sözleşmesinin de sezon sonunda bitecek olması nedeniyle Cagliari'nin onu uygun bir bedelle elden çıkarabileceği aktarılmakta.

Haberin Devamı

2017-18 sezonunun devre arasında Sturm Graz'dan Cagliari'ye transfer olan Yunan sol bek, bu sezon takımının forması altında toplam 22 maça çıkmayı başardı.

YORUM YAZ