MENÜ

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi! Golcü transferinde favori Haris Seferovic

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Sarı-Lacivertliler, golcü adayları arasında yer alan Haris Seferovic'i 1 numaraya koydu. 29 yaşındaki golcü, Kanarya'nın teklifine olumlu bakıyor. Yönetim, satın alma opsiyonlu kiralama ile bu transferde mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi! Golcü transferinde favori Haris Seferovic

Süper Lig'de bir kez daha beklentilerin altında kalan Fenerbahçe, uzun süredir en büyük problemi olan golcü sorununa artık kalıcı bir çözüm bulmak istiyor. Bu doğrultuda birçok isimle temasa geçen Sarı-Lacivertliler, Tiquinho, Vedat Muriç ve Kaio Jorge’den olumlu dönüş alamamıştı. Forvet hattı için an itibarıyla 1 numaralı adayın, Benfica'da forma giyen Haris Seferovic olduğu öğrenildi. Portekiz ekibiyle sözleşmesi 2024'te bitecek olan Seferovic, kulübün devre arasında gönderilecekler listesine konulmuştu.

Haberin Devamı

Çoktan ayrılmak istiyordu

Zaten Benfica'da yeteri kadar şans bulamadığı için ayrılmayı kafasına çoktan koyan İsviçreli futbolcunun, Kanarya'dan gelen teklife sıcak baktığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin, 29 yaşındaki golcü için satın alma opsiyonlu kiralama teklifini devreye sokacağı ve bu transferde kesin sonuç almak adına tüm imkanlarını seferber edeceği de gelen haberler arasında yer alıyor. Bu sezon az oynamasına rağmen forma giydiği 12 resmi maçta 5 gol ve 3 asistle oynayan Seferovic, geçen sezon ise sahne aldığı 52 karşılaşmada rakip fileleri 27 kez sallamış, 8 de gol pası vermişti.

YORUM YAZ