MENÜ

Son dakika! Fenerbahçe Livakovic ile sözleşme imzaladı

Fenerbahçe, Altay Bayındır'ın Manchester United'a transfer olmasının ardından Hırvat kaleci Livakovic'i transfer etti ve sözleşme imzaladı.

Son dakika! Fenerbahçe Livakovic ile sözleşme imzaladı

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürat kesmeden devam ediyor. Kadrosunu yıldız futbolcularla güçlendiren Sarı-Lacivertliler, uzun süredir beklediği Livakovic transferinde de mutlu sona ulaşmıştı.

Haberin Devamı

Transferde bu sezon ses getirecek isimlerle anlaşma sağladı. Öncelikle Dzeko, Tadic, Szymanski, Fred, Becao, Mert Müldür ve Cengiz Ünder gibi yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe bir transferi daha resmen açıklamıştı.

Dün İstanbul'a gelen genç kaleci ile beş yıllık resmi sözleşme imzalandı. Livakovic Fenerbahçe'de 40 numaralı formayı giyecek.

Son dakika Fenerbahçe Livakovic ile sözleşme imzaladı

LİVAKOVİC'TEN VOLKAN DEMİREL SÖZLERİ

İmza töreninde konuşan Livakovic, ' Harika duygular içerisindeyim. Dün ve bugün için çok teşekkür ediyorum. Volkan Demirel'in derbi maçlarının özetlerini izleyerek ikna oldum. Büyük maçları severim. Baskı, performansımı artırır.' ifadelerini kullandı.

BONSERVİSİ DE BELLİ OLDU 

Fenerbahçe, Livakovic'in maliyetini açıkladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle;

Fenerbahçe, Dominik Livakovic’in transferi için kulübü Dinamo Zagreb ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. Anlaşma gereği kulübümüz yetiştirme bedeli hariç 6.650.000 Euro + 950.000 Euro bonus olacak şekilde bonservis bedeli ödeyecektir.

Hırvat milli kaleci Dominik Livakovic, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde kendisini 5 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Son dakika Fenerbahçe Livakovic ile sözleşme imzaladı

 

Son dakika Fenerbahçe Livakovic ile sözleşme imzaladı

YORUM YAZ