MENÜ

Son dakika Fenerbahçe haberi! İşte sarı lacivertlilerde yolların ayrılacağı isimler

Fenerbahçe'de Ersun Yanal ve Erol Bulut döneminin vazgeçilmez isimlerinden olan Luiz Gustavo'nun Sarı-Lacivertlilerdeki macerası sona eriyor. Fenerbahçe yönetimi, Ersun Yanal'ın isteğiyle transfer edilen ve Erol Bulut'un takımının da değişilmez parçası olan Luiz Gustavo ile oyuncunun yüksek maliyeti sebebiyle vedalaşmanın hesaplarını yapıyor. Ayrıca sarı lacivertlilerde Jose Sosa, Tisserand ve Rossi ile de yolların ayrılması bekleniyor.

Son dakika Fenerbahçe haberi! İşte sarı lacivertlilerde yolların ayrılacağı isimler

Fenerbahçe'de Ersun Yanal döneminde transfer edilen Luiz Gustavo, Sarı-Lacivertlilerle yol ayrımına geldi. Gelecek sezonun yabancı kontenjanında yer açmak için harekete geçen Fenerbahçe yönetimi, Luiz Gustavo da dahil 4 futbolcuyu göndermeyi planlıyor. Brezilyalı ön libero, Ersun Yanal ve Erol Bulut döneminde takımın vazgeçilmez ismiydi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Luiz Gustavo ile ayrılık kararı almasında oyuncunun yüksek maliyeti belirleyici olurken, Brezilyalının son dönemde yaşadığı sakatlıklar ve formsuzluk da vedalaşma kararında önemli etken oldu.

DİĞER YOLCU JOSE SOSA

Sarı-Lacivertlilerin yollarını ayıracağı bir diğer isim ise Jose Sosa. 2 sezondur Fenerbahçe forması giyen Jose Sosa'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sarı-Kanarya, tecrübeli futbolcuyla yeni kontrat yapmayı düşünmüyor. Arjantinli yıldızın futbola başladığı Estudiantes'e dönmesi bekleniyor.

TISSERAND'IN AYRILMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın ayrılmasından sonra 4'lü sisteme dönen İsmail Kartal, stoper tandeminde Attila Szalai ve Kim Min-Jae'yi kullanıyor. Uzun süredir forma şansı bulamayan Marcel Tisserand'ın sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Demokratik Kongolu futbolcuya devre arasında talipler çıkmıştı.

Haberin Devamı

DIEGO ROSSI GERİ DÖNÜYOR

MLS ekibi Los Angeles FC'den Fenerbahçe'ye kiralık olarak imza atan Diego Rossi'nin sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Uruguaylı futbolcu Haziran'da Los Angeles'a geri dönecek. Rossi'nin adı ayrıca Brezilya takımlarından Flamengo'yla da anılıyor. (Akşam)

YORUM YAZ