MENÜ

Son dakika Fenerbahçe haberi! Erdem Çetinkaya için teklif yapıldı

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten ve genç futbolcular İsmail Yüksek ve Barış Sungurlu'yu kadrosuna katan Fenerbahçe, TFF 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un 19 yaşındaki forveti Erdem Çetinkaya'ya göz koydu. Başkent ekibinin hocası Ali Güneş, genç forvetleri için Fenerbahçe'nin dolaylı yoldan teklif yaptığını açıkladı.

Son dakika Fenerbahçe haberi! Erdem Çetinkaya için teklif yapıldı

Ekonomik şartların zorlaştığı, transfer yapmanın daha da imkânsız hale geldiği dönemde Fenerbahçe, genç futbolculara yönelmeye devam ediyor. İsmail Yüksel ve Barış Sungur gibi genç oyuncuları transfer eden Sarı Lacivertli ekip, Osmanlıspor'un 19 yaşındaki forveti Erdem Çetinkaya'ya göz koydu. Transfer girişimini Başkent ekibinin teknik patronu Ali Güneş de doğruladı. Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ali Güneş, "Erdem Çetinkaya için Fenerbahçe'den dolaylı olarak teklif geldi. Sol bek Ali Eren İyican için de bir ilgi oldu. Erdem Çetinkaya santrfor pozisyonunda görev alıyor. Erdem dar alanda çok etkili bir oyuncu, özgüven kazanırsa her takımda oynayabilir. Ali Eren'in de önümüzdeki yıllarda ülke futbolunda adından sıkça söz ettireceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Osmanlıspor formasıyla bu sezon 27 maça çıkan ve 2 gol, 2 asistlik bir performans sergileyen Erdem'in ismi Galatasaray ile de anılıyor. Santrfor olan Erdem Çetinkaya, futbolculuk yaşamına 2012 yılında Kızılcahamam Belediyespor Kulübü'nde başladı. 5 yıl sonra, 2017 yılında Çay Yoluspor'a transfer olan Erdem Çetinkaya, 1 sezon sonra Osmanlıspor'a transfer oldu.

Haberin Devamı

Erdem Çetinkaya’yı kadrosuna katan Osmanlıspor, 1 sezon sonra genç oyuncu ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Erdem Çetinkaya'nın 30 Haziran 2024'te Başkent ekibiyle sözleşmesi sona eriyor.

YORUM YAZ