MENÜ

Son dakika Fenerbahçe haberi! Dünya devleri Min-Jae Kim'i izlemiş

Fenerbahçe’nin Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı mücadelede gözler Min-jae Kim’in üzerindeymiş! Juventus, Chelsea, Arsenal, Tottenham ve Porto’nun gözlemcilerinin, çok iyi bir performans sergileyen Kim’i tribünden izledikleri ortaya çıktı.

Son dakika Fenerbahçe haberi! Dünya devleri Min-Jae Kim'i izlemiş

Portekizli gazeteci Pedro Sepulveda, Min-jae Kim ile ilgili önemli bir iddia ortaya attı. Buna göre Avrupa’nın 5 büyük kulübü, Juventus, Chelsea, Arsenal, Tottenham ve Porto’nun gözlemcileri, pazar günü oynanan ve 1-1 sona eren Fenerbahçe-Trabzonspor maçında Ülker Stadı’ndaydı. Mercek altına aldıkları oyuncu ise Min-jae Kim oldu. Güney Koreli stoper, 18. dakikadan itibaren 10 kişi oynayan Sarı-Lacivertliler’de yıldızlaşan isimlerin başında gelmişti. 5 kulübün gözlemcilerinin de Kim için son derece olumlu raporlar hazırladıkları kaydedildi.

Haberin Devamı

Mbemba’nın yerine istiyor

Sepulveda, özellikle Porto’nun bu transfer için istekli olduğunu belirtti. Portekizli gazeteci, teknik direktör Sergio Conceiçao’nun, sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanan Chancel Mbemba’nın yerini Fenerbahçe’nin 25 yaşındaki stoperiyle doldurmak istediğini yazdı. Sarı-Lacivertliler’de EURO 2020 performansı sonrası transferin gözde ismi Attila Szalai olmuştu. Ancak bu sezon ortaya koyduğu futbolla Kim, Macar takım arkadaşının önüne geçmeyi başardı.

YORUM YAZ