MENÜ

Son dakika Fenerbahçe haberi! 3 yıldıza devler talip oldu...

Arda Güler, Altay Bayındır ve Kim Min Jae satışlarıyla dikkat çeken Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu, Sebastian Szymanski ve Jayden Oosterwolde, Avrupalı kulüplerin radarında bulunuyor. Bu oyunculara sezon sonu ciddi tekliflerin gelmesi bekleniyor.

Son dakika Fenerbahçe haberi! 3 yıldıza devler talip oldu...

Bu sezon çıktığı tüm maçları kazanarak 16’da 16 yapan Fenerbahçe’nin başarısında oluşturulan kaliteli kadronun büyük rolü bulunuyor. Dzeko ve Tadic gibi deneyimli yıldızlar başarıda lider olarak rol alsa da genç isimler de kilit rol oynuyor.

Haberin Devamı

Son dönemde Arda Güler, Altay Bayındır, Kim Min Jae, Eljif Elmas ve Vedat Muriç gibi Avrupa’ya yaptığı satışlarla dikkat çeken Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu, Sebastian Szymanski ve Jayden Oosterwolde başta olmak üzere izlenen ve takip edilen isimler var.

FENERBAHÇE'NİN YILDIZI DURDURULAMIYOR!

Özellikle Ferdi için başta İtalyan ekibi Napoli olmak üzere ciddi takip söz konusu. Henüz resmi aşama boyutuna geçilmese de milli oyuncu için sezon sonu önemli tekliflerin gelmesi bekleniyor.

Szymanski de üst düzey performansıyla adından söz ettiriyor. Orta sahada birçok kilit rolde görev yapan Polonyalı futbolcunun skor katkısı da fark yaratıyor. Başta Alman kulüplerinin futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi.

Gelecek vadeden isimlerden Oosterwolde bu sezon beklenen çıkışı yapmaya başladı. İsmail Kartal’ın kendisine verdiği şansları iyi değerlendiren genç futbolcu sol bek pozisyonu dışında stoperde de görev yaptı. Çabukluğu ile dikkat çeken Hollandalı oyuncunun yakından takip edildiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Bu üç futbolcunun sözleşmelerinde çıkış maddesi bulunmuyor. Dolayısıyla sezon sonu beklenen olası resmi tekliflerde son söz Fenerbahçe’de olacak. Sarı-lacivertliler, Arda Güler ve Kim Min Jae’nin aksine istediği bedeli talep edebilecek.

Son dakika Fenerbahçe haberi 3 yıldıza devler talip oldu...

YORUM YAZ