MENÜ

Son dakika | Fenerbahçe bombaları patlatıyor! 4 transfer birden...

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, bir süredir ismi Galatasaray ile anılan Fred için Manchester United'a 15 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. Sarı lacivertli ekibin Tanguy Ndombele için de Tottenham'la temaslara başladığı kaydedildi. Ayrıca 2 önemli transferin de noktalanma aşamasında olduğu öğrenildi...

Son dakika | Fenerbahçe bombaları patlatıyor! 4 transfer birden...

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, orta saha takviyesi adına ismi bir dönem Galatasaray ile anılan Manchester United'ın yıldız futbolcusu Fred için düğmeye bastı.

Haberin Devamı

15 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Fenerbahçe , 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için Manchester United'a bonuslar dahil 15 milyon Euro'luk teklif yaptı.

Fenerbahçe'nin hem Manchester United hem de oyuncuyla görüşmelerini sürdürdüğü ve bu kritik transferde ısrarcı olduğu belirtildi. Pazarlıklarda aradaki farkın 500 bin Euro'ya kadar düştüğü de gelen haberler arasında.

MANCHESTER UNITED'IN PLANI NET

Fred için Fenerbahçe'den gelen teklife olumlu cevap vermeye sıcak bakan Manchester United, Donny van de Beek'i de Real Sociedad'a kiralık gönderecek. İngiltere temsilcisi, Sofyan Amrabat başta olmak üzere yeni isimlerle orta sahasını yenileyecek.

100 MİLYON EURO'LUK TRANSFER BİTTİ!

NDOMBELE BİTTİ

Fenerbahçe ayrıca Tottenham’dan Tanguy Ndombele için resmi temaslara başladı. Bu transferin bitme noktasına geldiği belirtiliyor. Sarı lacivertli yöneticilerin iki transfer için İngiltere'de olduğu iddia ediliyor.

Haberin Devamı

LIVAKOVIC DE GELİYOR

Livakovic için Fenerbahçe’nin yanı sıra Sevilla ve Villareal de devreye girdi ancak bu yarışı Sarı-Lacivertli takım kazandı. Fenerbahçe ile Dinamo Zagreb, 9 milyon Euro’luk bonservis bedeli karşılığında el sıkıştı. Livakovic’in Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu maçları olan AEK maçlarının ardından Fenerbahçe’ye transfer olacağı belirtildi.

SON BOMBA CENGİZ ÜNDER!

Fenerbahçe Fred, Ndombele ve Livakovic için görüşmelere devam ederken Cengiz Ünder transferini de bitirme noktasına geldi. Marsilya ile 9 milyon Euro + 4 milyon Euro bonuslar için anlaşma sağlandı...

Yakup Çınar - FANATİK ÖZEL

Son dakika | Fenerbahçe bombaları patlatıyor 4 transfer birden...

YORUM YAZ