MENÜ

SON DAKİKA | Fenerbahçe resmen açıkladı! Transfer için izin...

Son dakika transfer haberi: Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Arda Güler sonra bir ayrılık daha gerçekleşiyor. Sarı Lacivertliler, yıldız oyuncusuna transfer görüşmelerini yapması için izin verildiğini açıkladı.

SON DAKİKA | Fenerbahçe resmen açıkladı! Transfer için izin...

İsmail Kartal yönetimindeki iç ve dış transferde hareketli saatler geçiren Fenerbahçe'de sıcak bir son dakika yaşandı. Arda Güler'i 20 milyon Euro bonservisle dünya devi Real Madrid'e gönderen Sarı Lacivertliler, Avrupa'ya bir satış daha yapmaya hazırlanıyor. Kanarya, yıldız oyuncusuna transfer görüşmelerine için izin verdi.

Haberin Devamı

20 MİLYON EURO BONSERVİS + BAŞARI BONUSU

Fenerbahçe ve Türk futbolunun harika çocuğu, bu yaz Avrupa devlerinin neredeyse yarısını peşine taktı. İspanya’dan İngiltere’ye, Almanya’dan İtalya’ya, Portekiz’den Fransa ve Hollanda’ya kadar birçok ülkenin büyük kulüpleri Arda Güler için girişimde bulundu, kazanan Real Madrid oldu. Madrid ekibi, 20 milyon Euro bonservisle transfer ettiği Arda ile 6 yıllık sözleşme imzaladı. 17.5 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi bulunan Arda için Kanarya, 20 milyon Euro'yu kasasına koyacak. Sözleşmede 10 milyon Euro başarı bonusu bulunurken satıştan yüzde 20 pay maddesine de yer verildi.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

ARDA GÜLER: BURAYA OYNAMAYA GELDİM

Real Madrid, Arda Güler ile sözleşme imzaladıktan sonra toplantı düzenleyerek genç futbolcuyu basına tanıttı. Toplantıya, "Bu özel günde buranın bir parçası olmak benim için çok önemli. Real Madrid, dünyanın en büyük kulübü. Çok mutluyum ve gururluyum" sözleriyle başlayan Arda Güler, teknik direktör Carlo Ancelotti ve başkan Florentino Perez’in kendisini ikna ettiğini anlattı. Madrid'e oynamaya geldiğini söyleyen 18 yaşındaki futbolcu, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Bildiğiniz gibi Barcelona da beni istedi ama Real Madrid sizi istediğinde konu kapanıyor. Buraya oynamaya geldim. Kiralanmam söz konusu değil. Burada kalıp oynamak istiyorum.

2. AYRILIK ATTILA SZALAI!

Arda Güler'i Real Madrid'i gönderen Fenerbahçe'de bir ayrılık daha berçekleşiyor. Sarı Lacivertli ekibin Ocak 2021'de 2.2 milyon Euro bonservisle Apollon Limassol'den kadrosuna kattığı Macar stoper Attila Szalai'ye transfer görüşmeleri için izin verildi.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yeni sezon yapılandırması sürdürülen Futbol A Takımımızda, oyuncularımızdan Attila Szalai’ye transfer görüşmelerini ilerletmesi için izin verilmiştir.

ALMAN EKİPLERİ PEŞİNDE!

Fenerbahçe ve Macaristan Milli Takımı'nın vazgeçilmez isimlerinden olan Szalai'ye Bundesliga'dan talipler çıktı. Union Berlin ve Hoffenheim, 25 yaşındaki stoper için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. İki kulüp de Szalai için Fenerbahçe'ye teklifini sundu.

SON DAKİKA | Fenerbahçe resmen açıkladı Transfer için izin...

Attila Szalai, Sarı Lacivertli formayı 117 karşılaşmada giydi. 25 yaşındaki savunmacı, bu maçlarda 7 gol ve 4 asistle skora katkı sağladı.

BONUSLAR DAHİL 15 MİLYON EURO

Fenerbahçe, Macar savunmacı için daha önce Union Berlin ile 14 milyon Euro’ya anlaşma sağlamıştı. Szalai’nin bu takıma imza atması bekleniyordu. Ancak Berlin ekibinin hocası Urs Fischer’in, “Szalai’nin adını duydum ama tanımıyorum” sözleri sonrası işler değişti. Union Berlin geri adım atarken, bir başka Alman kulübü Hoffenheim hemen harekete geçti. Sky Almanya’nın haberine göre Mavi-Beyazlılar, Szalai için Fenerbahçe ile bonuslar dahil toplam 15 milyon Euro’ya anlaşma sağladı. Başarılı stoperin menajerinin, transfer sürecini noktalamak için Almanya'a gittiği ve resmi açıklamanın kısa sürede yapılacağı belirtildi.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

TAKIMDA EN ÇOK SÜRE ALAN OYUNCU OLDU

Attila Szalai, geçen sezon Fenerbahçe'de 52 maçta sahaya çıkmış ve takımda en çok süre alan futbolcu olmuştu. 25 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 3 kez gol sevinci yaşamıştı. Güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olan Szalai'nin, Sarı Lacivertlilerle sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

SON DAKİKA | Fenerbahçe resmen açıkladı Transfer için izin...

Fenerbahçe, Macar stoper Attila Szalai’ye transfer görüşmelerini ilerletmesi için izin verildiğini açıkladı.

MİLLİ TAKIM'DA 35 MAÇ

Vasas altyapısında futbola başlayan Attila Szalai, genç yaşta Rapid Wien altyapısının yolunu tuttu. Rapid Wien’den Mezökövesd’e transfer olan Attila Szalai, 2019- 2020 sezonu başında Apollon Limassol’a gitti. 25 yaşındaki savunmacı, Macaristan Milli Takımı’nda 35 maçta oynadı ve 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Fenerbahçe resmen açıkladı Transfer için izin...

YORUM YAZ