MENÜ

Son dakika! Ersun Yanal herkesi sildi sadece o kaldı

Son dakika haberi: Fenerbahçe'nin hocası Ersun Yanal, kendisine ait twitter hesabında şaşırtan bir harekete imza attı. 450 bin takipçisi olan Yanal, takip listesini güncelledi ve tek bir kişiyi bıraktı.

Son dakika! Ersun Yanal herkesi sildi sadece o kaldı

Son dakika haberi: Sosyal medyada az ama öz paylaşım yapan Ersun Yanal'dan flaş bir hamle geldi. Twitter'da 450 bin takipçisi bulunan Yanal, takip listesini gözden geçirdi. Daha önce takip ettiği kişileri silen Yanal, sadece Sportif Direktör Damien Comolli’nin Asistanı olarak görev yapan Selinay Gürgenç'i takibini sürdürdü.

Haberin Devamı

Deneyimli hoca, ayrıca Instagram hesabında bütün futbolcularını takibe aldı.

'Mutluluk Fenerbahçe’de olmaktır'

Twitter hesabından 120 paylaşım yapan Yanal'ın son gönderisi etkileşim yağmuruna tutuldu. Volkan Ballı, Volkan Demirel, Damien Comolli, Niyazi Eniseler, Selinay Gürgenç ve kulüp görevlileri ile selfie yapan Yanal, ''Mutluluk Fenerbahçe’de olmaktır...'' notunu düştü.

Haberin Devamı

Son dakika Ersun Yanal herkesi sildi sadece o kaldı

İlgili Haberler

Resmi hesaptan yanıt geldi

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi twitter hesabı Yanal'ın paylaşımını alıntı yaparak paylaştı ve sarı-lacivert kalp koydu. Fenerbahçeli taraftarlar, Ersun Yanal'ı sevgi seline tutarken, şampiyonluk istediklerini ifade ettiler. Paylaşım kısa süre içerisinde binlerce yorum ve beğeni aldı.

Son dakika Ersun Yanal herkesi sildi sadece o kaldı

YORUM YAZ