SON DAKİKA: Çağlar Söyüncü'den sürpriz Fenerbahçe kararı!

Fenerbahçe'nin kış transfer döneminde Atletico Madrid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü, bu sezon şu ana kadar sarı-lacivertli forma ile 14 maça çıktı. İspanyol basını, A Millî Takım'ın savunmacısının EURO 2024 öncesi son kararını verdiği bildirildi. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Çağlar Söyüncü'den sürpriz Fenerbahçe kararı!

Ocak ayında Atletico Madrid'den Fenerbahçe'ye kiralık olarak imza atan Çağlar Söyüncü, geleceğini düşünüyor. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye A Millî Futbol Takımı ile iyi bir performans sergilemeyi amaçlayan 27 yaşındaki stoper oyuncusu, önümüzdeki sezon hangi takımda forma giymek istediğine karar vermiş durumda.

Haberin Devamı

İSPANYOLLAR AÇIKLADI

İspanyol gazetesi Relevo'da yer alan habere göre Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe'de kalmak istiyor. Söz konusu haberde konuyla ilgili, "Söyüncü, Atletico de Madrid'de geçirdiği 6 kötü ayın ardından geçtiğimiz kış transfer döneminde Fenerbahçe'ye geldi ve zorluklara rağmen kalmak istiyor" ifadeleri yer aldı.

SON DAKİKA: Çağlar Söyüncüden sürpriz Fenerbahçe kararı

'F.BAHÇE'DE OLMAK GERÇEKTEN BİR AYRICALIK'

Relevo ayrıca tecrübeli futbolcunun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayı da söz konusu haberde kullandı. Fenerbahçe'nin evinde 3-0 kazandığı Kayserispor karşılaşmasında gol atan Çağlar Söyüncü, mücadelenin ardından şunları söylemişti: "Taraftarlara tekrar teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'de olmak gerçekten bir ayrıcalık. Taraftarlarımıza biz de katılıyoruz, bu zor bir durum. Bizi her zaman desteklediler. Eleştiriler olacaktır. Hata yaptığımız anların farkındayız."

Haberin Devamı

'ŞU ANDA ATLETICO'DA YERİ YOK'

Söz konusu haberde ayrıca Çağlar'ın, Atletico'ya geri dönme ihtimali de değerlendirilerek şu yorum yapıldı: "Fenerbahçe'nin Atletico Madridli oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunmuyor ve Türk kulübü yeni bir kiralama ya da transfer için anlaşmaya varamazsa Çağlar, İspanyol kulübüne geri dönmek zorunda kalacak. Simeone'nin takımında, Arjantinli hocanın övgülerine rağmen Çağlar'ın şu anda yeri yok.

'EURO 2024, VİTRİN OLABİLİR'

Kulüp, bir yandan Savic'in ve diğer yandan Hermoso'nun neredeyse kesin ayrılıkları nedeniyle en az iki savunmacı almak zorunda kalacak. Bu durum Gimenez'in devam eden sakatlıklarıyla birleşince kulüp gelecek sezon için merkez savunmacı arayışına girdi. Söyüncü Leicester'dan serbest transfer olarak geldi ve 27 yaşında olmasına rağmen Atletico Madrid'e uyum sağlaması için hâlâ zamanı var. Madrid kulübüyle 2027'ye kadar sözleşmesi var ve Türk futbolunda kalması için bir anlaşmaya varamazlarsa kadroya eklenebilir. Avrupa Şampiyonası, yeterli seviyeye sahip olan ve bunu en iyi şekilde değerlendirmesi için sadece zaman verilmesi gereken bir oyuncu için çok önemli bir vitrin olabilir.

YORUM YAZ