MENÜ

Son dakika | Bonucci, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe transferde bombayı patlattı. Sarı-Lacivertli takımın son olarak Union Berlin forması giyen Leonardo Bonucci'yi istanbul'a getiriyor...

Son dakika | Bonucci, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-Lacivertli takımın son olarak Union Berlin forması giyen Leonardo Bonucci ile anlaştığı ve yarın (Çarşamba) günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Leonardo Bonucci, Union Berlin ile olan sözleşmesini feshetti. Tecrübeli stoper, yarın (Çarşamba) Fenerbahçe'yle 6 aylık sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelecek.

36 yaşındaki İtalyan oyuncu Juventus kariyeri sonrası Bundesliga ekiplerinden Union Berlin'le anlaşmıştı. Bonucci'nin Berlin ekibiyle sezon sonuna kadar sözleşmesi vardı.

SEZON PERFORMANSI

Leonardo Bonucci sezon başında transfer olduğu Union Berlin'de 10 maça çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı. Almanya Bundesliga temsilcisiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek 36 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro.

BONUCCİ'NİN KARİYERİ

Viterbese altyapısında yetişen Leonardo Bonucci daha sonra Inter, Treviso, Pisa, Genoa, Bari, Milan ve Juventus formaları giydi. 36 yaşındaki savunmacı için kariyeri boyunca 107 milyon 40 bin euro bonservis bedeli ödendi. İtalya Milli Takımı'nda 121 maçta şans bulan Leonardo Bonucci, 8 kez rakip fileleri havalandırdı. 36 yaşındaki stoper daha önce şu başarılara imza attı:

Haberin Devamı

1 - Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu

9 - İtalya Serie A şampiyonluğu

4 - İtalya Kupası şampiyonluğu

5 - İtalya Süper Kupası şampiyonluğu

"BU TRANSFERİ OLASI GÖRÜYORUM"

Union Berlin'i yakından takip eden Alman gazeteci Falko Bloeding, Leonardo Bonucci'nin Fenerbahçe'ye olası transferini Fanatik'e değerlendirdi. Bu transferin gerçekleşme ihtimalini yüksek gördüğünü bildiren Goal'ün Almanya muhabiri, "Bence Bonucci'nin ara transfer döneminde Union'dan ayrılması çok olası. Çünkü yazın atılan imza küçük bir anlaşmaydı. Kulüp resmî bir şey açıklamadı, ancak Union'un onu takımda tutmak için çok çaba harcayacağını ve sıkı bir pazarlık yapacağını sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Son dakika | Bonucci, Fenerbahçe için İstanbula geliyor

 

 

YORUM YAZ