SON DAKİKA! Anlaşma tamam: Jorge Jesus imzayı atıyor

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan ekibinin başına geçen ve takımına şampiyonluk yaşatan Jorge Jesus'un bir yıllık kontratı sona erdi. Portekizli teknik adamla ilgili yaşanan son dakika gelişmesini Portekiz basını duyurdu. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Teknik Direktörü Jorge Jesus, sezon sonunda sarı - lacivertlilerden ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in başına geçmişti.

Haberin Devamı

Mavi - beyazlıları şampiyonluğa taşıyan Portekizli teknik adamın sözleşmesi bir yıllıktı. Jorge Jesus'tan memnun olan Suudi Arabistan ekibi bir süredir deneyimli çalıştırıcının menajeriyle görüşme halindeydi. Portekiz basınında yer alan haberlere göre, Al Hilal ile Jorge Jesus ile anlaşmaya vardı.

Görüşmelerdeki tek pürüz, kulüp sözleşmenin 2026 yılına kadar olmasını isterken Jesus ise 2025'e kadar geçerli olacak bir sözleşme istiyor. Mali konularda anlaşmaya varıldı.

SON DAKİKA Anlaşma tamam: Jorge Jesus imzayı atıyor

Cuma gününe kadar yeni sözleşmenin resmen duyurulması beklenirken, Koulibaly, Rúben Neves, Mitrovic ve Neymar'ın bulunduğu kadroya daha güçlü takviyeler içinde söz verildiği öğrenildi.

SON DAKİKA Anlaşma tamam: Jorge Jesus imzayı atıyor

YORUM YAZ