MENÜ

Sırp basınından olay sözler: Tadic'ten sonra Ajax çöktü

Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer edilen Dusan Tadic, dikkat çeken bir performans sergilerken Sırp basınından ilginç bir iddia geldi. İşte detaylar...

Sırp basınından olay sözler: Tadic'ten sonra Ajax çöktü

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olan yıldız oyuncu Dusan Tadic, sergilediği performansla gündemden düşmüyor... Sarı lacivertlilerde harika bir sezon geçiren Tadic için Sırp basınından çarpıcı bir yorum geldi. İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

'GÖRÜŞMELER YAPTIK AMA...'

AJAX HOLLANDA'DA DİBE VURDU

Sezon başında efsanesi olduğu Ajax'la kontrat yenilemeyen ve Fenerbahçe'ye imza atan Dusan Tadic, Sarı-Lacivertliler'de harika bir dönem geçiriyor ama eski takımı için işler hiç iyi gitmiyor. Sırp basınından Espreso, Ajax'ın Dusan Tadic'i göndermekle büyük bir hata yaptığını vurguladı.

Sırp basınından olay sözler: Tadicten sonra Ajax çöktü

"TADIC OLMADAN AJAX HAYAL KIRIKLIĞI"

Haberde şu ifadeler yer alıyor: "Tadic olmadan Ajax tamamen hayal kırıklığı. Çaresiz Ajax yeni bir dibe vuruş içinde. Olacağı buydu, Ajax sistem çöküşü yaşadı. 16. sıradalar ve utanç verici durumdalar."

Hollanda medyasından Telegraf da Tadic'in performansını mercek altına aldı. Kasımpaşa maçıyla ilgili şu yazıyı paylaştılar: "Ajax'ın eski kaptanı Tadic penaltıda keskin vuruş yaptı. Kasımpaşa'nın sağ köşesine vurdu. Şimdi Türkiye'de Galatasaray'ın önünde zirvede olmanın keyfini çıkarıyor."

Haberin Devamı

Sırp basınından olay sözler: Tadicten sonra Ajax çöktü

KASIMPAŞA MAÇINDA DA GOLÜNÜ ATTI

Dusan Tadic, Kasımpaşa karşısında 1 gol atarken gösterdiği performansla da galibiyette önemli rol oynadı. Sırp yıldız bu sezon ligde oynadığı sekiz karşılaşmada iki gol atarken iki de asist yaparak dört gole doğrudan katkı verdi.

Sırp basınından olay sözler: Tadicten sonra Ajax çöktü

YORUM YAZ