Arama

Popüler aramalar

Şeytan aldı götürdü!

Gençler Türkiye Şampiyonu olan Fenerbahçeli kürekçiler, kutlamak için göle atladığı sırada, ellerinden düşen kupa kayboldu. Şampiyonluk kupası saatler sonra bulunabildi.

Şeytan aldı götürdü!

Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde düzenlenen Türkiye Gençler Kürek Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan Fenerbahçeli sporcuların sevinci yarıda kaldı. Çünkü kürekçiler, şampiyonluk coşkusuyla atladıkları gölde, kupalarını kaybetti.Genç B Erkekler, Genç A Bayanlar ve Genç A Erkekler kategorilerinde birincilik elde eden Fenerbahçe şampiyonanın birincisi oldu. Kupa töreninin ardından şampiyon olan Fenerbahçeli sporcular kupalarıyla birlikte Sapanca Gölü’ne atlayarak sevinç coşkusunu yaşamak istedi. Bu sırada oluşan arbedede Genç B Erkekler 4 Tek kategorisi birincilik kupasını tutan Mansur Abay, ayağının kaymasıyla birlikte göle düştü. Bu sırada Abay’ın elindeki kupa fırladı ve dipteki yosun tabakasının arasında kayboldu. Kupanın kaybolmasına neden olan Mansur Abay, “Koşup göle atladığım sırada ayağım kaydı ve suya düştüm. Arkadan gelen arkadaşlarım da üzerime atladı. O anda kupa elimden kaçtı, tutamadım. O karmaşada kupayı bulamadık ve sudan çıktım. Etrafa baktık, ’belki biri almıştır’ diye ama yoktu. Kupanın kaybolması şampiyonluk sevincimizi azaltamaz. Çünkü emeğimiz var sonuçta” dedi. Fenerbahçeli sporcular ve Sakarya İl Spor Müdürlüğü görevlisi dalgıçlar uzun süre kupayı ararken, Kırkpınar Kulübü Dalış Kaptanı Mahmut Pir, saatler sonra yaptığı dalış sonrası kupayı buldu. Kırkpınar Kulübü Başkanı Fatih Fil, “Fenerbahçe için manevi değeri büyük bu kupayı Metris Cezaevi’ndeki Aziz Yıldırım’a göndereceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Real’in kupa kazası

Real Madrid, Barcelona’yı 1-0 yenerek, Kral Kupası’nı kazandığı finalin ardından kutlamalar için Cibeles Meydanı’na gitmişti. Eflatun-Beyazlılar’ı taşıyan otobüste futbolcular kendilerini görmek için alana gelen
taraftarları selamlarken, Sergio Ramos elinde kupayla poz vermek istedi. Ancak aracın ani hareketi sonrası dengesini yitiren ünlü savunmacının elinden düşen kupa, otobüsün altında kaldı. Az da olsa zarar gören kupa kırılmazken, yetkililer yedeğiyle değiştirilebileceğini açıklamışlardı.