MENÜ

Sevilla maçında gözyaşlarını tutamadı! Fenerbahçe'de Batshuayi şoku yaşanıyor

Fenerbahçe'nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi, Sevilla maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. 11'de sahaya çıkan Belçikalı forvet, yaşadığı adale sakatlığı sonrası gözyaşlarını tutamadı, sedyeyle kenara alındı.

Sevilla maçında gözyaşlarını tutamadı! Fenerbahçe'de Batshuayi şoku yaşanıyor

Fenerbahçe, sakatlık belasından bir türlü kurtulamıyor. Luan Peres, Mert Hakan, Joshua King ve Joao Pedro, bu sezon sakatlık nedeniyle uzun süre forma giyemeyen isimler olmuştu. Geçen hafta İspanya'da oynanan ilk Sevilla mücadelesinde ise Lincoln kenara gelmek zorunda kalmış, dizindeki bağlarda kopma tespit edilmişti. Sambacı, sezonu kapatırken, dün bir şok daha yaşandı. Michy Batshuayi, yeni atlattığı sakatlığı sonrası dün 11'e dönmüştü. Ancak Belçikalı yıldız sahada sadece 19 dakika kalabildi.

Haberin Devamı

Sevilla maçında gözyaşlarını tutamadı Fenerbahçede Batshuayi şoku yaşanıyor

Acı içinde kendini yere bıraktı

Batshuayi, takımını kontratağa çıkarmak isterken bir anda sekmeye başladı ve ardından kasığını tutarak acı içinde kendini yere bıraktı. Sağlık ekibi müdahale ettikten sonra kenara değişiklik işareti yaptı.

GALİBİYET YETMEDİ

Gözyaşlarını tutamadı

Batshuayi, sedyeyle ve acıdan yüzünü tutarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Gözyaşlarını tutamayan Belçikalı golcünün ciddi görünen durumu, bugün yapılacak detaylı kontrollerden sonra netlik kazanacak.

Sevilla maçında gözyaşlarını tutamadı Fenerbahçede Batshuayi şoku yaşanıyor

YORUM YAZ