Arama

Popüler aramalar

Sevgililer günü Kadıköy'de kutlanır

14 Şubat'taki Kayserispor maçında Saracoğlu süslenecek, özel etkinlikler düzenlenecek. Sponsorlarla el ele veren Fenerbahçe Yönetimi, Kadıköy'ü şölen alanına çevirecek.

Sevgililer günü Kadıköy'de kutlanır

Süper Lig’de 4’te 4 yaparak şampiyonluk havasına iyiden iyiye giren Fenerbahçe, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde oynanacak Kayserispor maçının hazırlıklarını hız kesmeden sürdürürken, Sarı-Lacivertli yönetim de boş durmuyor. Taraftarlara bir dizi sürpriz yapacak olan yönetim, gün boyunca etkinlik gerçekleştirilmesi için kolları sıvadı. Buna göre ilk olarak Kadıköy İskelesi’nde bir alan oluşturulacak. Coca Cola’nın Meksika’da uyguladığı yarışmanın aynısı, Kadıköy’de düzenlenecek. Fenerbahçeli futbolseverler zamana karşı top sektirme yarışması yapacak, kazananlara maç bileti ve forma hediye edilecek. Maraton tribününe kalp şeklinde kartonlar hazırlanacak, bunların yarısı sarı, yarısı lacivert olacak.

Dev bayrak açılacak

Türk Telekom tribününde ise ‘photoshooter’ uygulaması ile maça eşiyle ya da sevgilisiyle gelenlerin fotoğrafları çekilecek ve daha sonra hediye edilecek. Maç saati yaklaştıkça Şükrü Saracoğlu Stadı’nda gösterilerin dozu iyice artacak, takım sahaya çıktığında ise tribünlerde kalp şeklinde dev bir Fenerbahçe bayrağı açılacak.

Can Gebetaş

Haberin Devamı