MENÜ

Serdar Dursun'dan Fenerbahçe'ye veda mesajı! 'Hepinizi çok özleyeceğim'

2 sezon Fenerbahçe forması giyen Serdar Dursun'un yeni adresi Fatih Karagümrük oldu. Tecrübeli futbolcu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj ile sarı-lacivertli takıma veda etti.

Serdar Dursun'dan Fenerbahçe'ye veda mesajı! 'Hepinizi çok özleyeceğim'

Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük'e transfer olan Serdar Dursun, sosyal medyadan sarı-lacivertli ekibe veda mesajı yayımladı.

Haberin Devamı

İşte Serdar Dursun'un Fenerbahçe'ye veda mesajı:

Sevgili Fenerbahçe Ailesi, güzel anılar güzel vedalar hak ediyor.. 2 seneyi aşkın süredir sarı-lacivertli formayı taşımak, Fenerbahçe için başarıdan başarıya koşmak benim için büyük bir onurdu. Formayı üzerime giydiğim her saniyenin sonunda taraftarlarımıza koşmanın hayaliyle oynadım ve sizlerle Türkiye kupasını kazanmanın gururunu yaşadım.

Sizlerle paylaştığım bu süre benim için unutulmaz anılarla dolu. Öncelikle Başkanımız Sayın Ali Koç'a bana Fenerbahçe formasını giyme şansını verdiği için teşekkür ederim. Aynı zamanda birlikte mücadele ettiğimiz tüm takım arkadaşlarıma, hocalarıma, yöneticilerimize, bütün Fenerbahçe çalışanlarına ve Büyük Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ederim. Hepinizi çok özleyeceğim. Hoşça kalın...

Haberin Devamı

Serdar Dursundan Fenerbahçeye veda mesajı Hepinizi çok özleyeceğim

YORUM YAZ