MENÜ

Sen ne yaptın Jayden Oosterwolde! İnanılmaz bir gole imza attı

UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Fenerbahçe, Union Saint Gilloise'ye konuk oldu. Heyecan dolu maçta sarı-lacivertli ekibin stoper oyuncusu Jayden Oosterwolde, karşılaşmanın 84. dakikada muhteşem performansının yanında bir de inanılmaz bir gole imza attı.

Sen ne yaptın Jayden Oosterwolde! İnanılmaz bir gole imza attı

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Belçika ekibi Union Saint Gilloise ile konuk oldu. Lotto Park'ta oynanan müsabakada sarı-lacivertli ekibin stoper oyuncusu Jayden Oosterwolde, 84. dakikada inanılmaz bir gol attı. Öte yandan Hollandalı futbolcunun maç boyunca sergilediği performans parmak ısırttı.

Haberin Devamı
Union SG - Fenerbahçe maçı (VİDEO)

GOL PERDESİNİ BATSHUAYI AÇTI

Müsabakanın 20. dakikasında Fenerbahçe'nin kazandığı serbest vuruşta topun başına Cengiz Ünder geçti. Cengiz Ünder'in ortasında Çağlar Söyüncü topu kale alanı içerisinde Michy Batshuayi'ye indirdi. Michy Batshuayi'nin sert şutunda top ağlarla buluştu.

Oosterwolde İNANILMAZ GOLE İMZA ATTI

Heyecan dolu maçın 84. dakikasında Dzeko'nun pasının ardından orta alanda topla buluşan Jayden Oosterwolde, topla birlikte yaklaşık 80 metre katettikten sonra ceza sahası içi sol çaprazından sol ayağıyla vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak uzak köşeden ağlarla buluştu.

Sen ne yaptın Jayden Oosterwolde İnanılmaz bir gole imza attı

İşte Oosterwolde'nin maç sonu açıklamaları: 

Attığım gol için çok mutluyum. İyi performans sergiledik. Maça sol bek başladım, maalesef Çağlar sakatlandı ve stopere geçtim. Göstermiş olduğumuz performanstan dolayı mutluyum.

Sen ne yaptın Jayden Oosterwolde İnanılmaz bir gole imza attı

 

 

 

YORUM YAZ