MENÜ

Selçuk Şahin, FANATİK'e konuştu: Hatalardan ders çıkarmış!

FANATİK'in klasik haline gelen 'Teknik Bakış' formatının bu haftaki konuğu Selçuk Şahin oldu. Sarı-Lacivertliler'in efsane isimlerinden biri olan tecrübeli hoca, Fenerbahçe-Twente maçını FANATİK için değerlendirdi, karşılaşmayı da 'Hatalardan ders çıkarmış!' sözleriyle özetledi.

Selçuk Şahin, FANATİK'e konuştu: Hatalardan ders çıkarmış!

Teknik Bakış'ın bu haftaki konuğu Selçuk Şahin... 2003-2015 yılları arasında Fenerbahçe'de görev yapan, Sarı-Lacivertliler'in kaptanlarından biri olan, futbolu bıraktıktan sonra 2020-21 sezonunda takım koordinatörü görevine getirilen tecrübeli futbol adamı, Fenerbahçe-Twente maçını FANATİK için yorumladı. Son olarak Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını yapan Şahin işin teknik kısmına değindi. Şimdi söz Selçuk hocada...

Haberin Devamı

Selçuk Şahin, FANATİKe konuştu: Hatalardan ders çıkarmış

Kırmızıdan sonra ibre Fenerbahçe'ye döndü

Twente, Avrupa’nın önemli takımlarından biri. Maçın başında da bunu gösterdiler. Fenerbahçe oynayarak değil, baskı yaparak skor bulmaya çalıştı. Zaman zaman baskıda da başarılı oldular. Ama baskının başarılı olmadığı anda kalesinde golü gördü. Seyircinin devreye girişi, Fred, İsmail ve Szymanski’nin presiyle gol geldi. 

Golden sonraki süreçte pres yaparak oynamayı tercih ettiler. Rakip de 10 kişi kaldıktan sonra her şey Fenerbahçe lehine döndü.

Altay Bayındır, Fenerbahçe'ye böyle veda etti!

Hocadan nokta değişiklikler

Oosterwolde, stoper oynadı ve ilk başta hatalar yaptı. Golü bulduğu ana kadar sıkıntılı gözüküyordu ancak golden sonra o da ritme ayak uydurdu. Oyunun genelinde İsmail hoca, nokta değişiklikler yaptı. Oyun biraz Dzeko’yu çağırıyordu. Batshuayi, set oyununda biraz zayıf kaldı.

Haberin Devamı

İsmail Kartal, Batshuayi’yi ilk 11’de tercih ederken, baskıyla topu kazanmak için böyle bir karar almış olabilir. Ama orta sahaların desteği, Szymanski’nin golü buluşu, İrfan Can’ın gollerine seyircinin müthiş desteği de katılınca Fenerbahçe adına keyifli bir maç oldu.

Selçuk Şahin, FANATİKe konuştu: Hatalardan ders çıkarmış

Rakibe geçit yok!

10 kişi kaldıktan sonra oyuncuların 18’e yaptığı koşular, rakibi çözdü. Skoru bulmasına rağmen rakibin üzerine gitti Fenerbahçe. Fenerbahçe’yi fiziksel anlamda çok iyi gördüm. Rakip oyunculara hemen hemen her pozisyonda üstünlük kurdular.

Hollanda takımları, pas yapmayı severler ama maçın ilk bölümü dışında buna pek izin vermediler. Seyirci de oyuna girince, rüzgarı arkasına alan Fenerbahçe, sahadan farklı bir skorla galip ayrılmayı başardı. Ülke puanı adına çok önemli bir galibiyet aldılar.

Selçuk Şahin, FANATİKe konuştu: Hatalardan ders çıkarmış

YORUM YAZ