MENÜ

Selahattin Baki'den olay açıklama! Eski futbolcumuz, yazıklar olsun!

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu. Baki, eski futbolcuları Deniz Türüç'e serzenişte bulunurken mücadelenin hakemine de tepki gösterdi.

Selahattin Baki'den olay açıklama! Eski futbolcumuz, yazıklar olsun!

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Başakşehir maçının ardından açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Selahattin Baki'nin açıklamaları şöyle;

Dakikalar geçtikçe ciddi anlamda sahanın gerginleşmesine rağmen önce muhteşem deplasman tribünü maçtan kopmadı, takım sakinliğini korumayı başardı, hocamız da öyle... Son derece cömert pozisyonlar harcamamıza, maçı strese sokmamıza rağmen, yüzde 100 haklı bir penaltı pozisyonuyla 3 puanı zor da olsa almayı bildik. Şampiyonluk yürüyüşümüze devam ediyoruz.

Bazı gerginliklerde baş aktör olarak öne çıkan Deniz Türüç bizim eski oyuncumuz. Fenerbahçe düşmanlığı sınır tanımamaya başladı. Şimdilik sadece yazıklar olsun diyeyim. Taraftar ve Fenerbahçe camiası bunu not etmiştir

Bu kadar bariz, net penaltı pozisyonu bu kadar barizken, gerek Çağdaş Hoca'nın ve tüm Başakşehirli oyuncuların bu kadar agresif, sert tepki göstermelerini anlayamadık. Türkiye'de bu algı işleri nasıl yürüyor biliyoruz. Bu penaltıyla ilgili algılar başladı. 15 dakika erkene götürmek isterim. Batshuayi'nin pozisyonu var. Başakşehirli oyuncu net penaltı yaptırdı. Haydi maçın dinamik temposu içinde hakem gözden kaçırmış olabilir. VAR nasıl çağırmaz! VAR hakemi açıklandığı zaman az da olsa camia refleksimizi gösterdik. Endişelerimizde ne kadar haklı olduğumuzu gördük. 90. dakika durumu kurtarmasak belki de büyük bir darbe yiyecektik.

Haberin Devamı

Bunun, bu şekilde gündem olmaması sebeplerinden bir tanesi bu pozisyondan 9 dakika sonra yayıncı kuruluş tekrar gösterdi. Canlı yayının olağan akışına aykırı bir durum. Yönetime geldiğimizden beri uzun süredir mücadele verdiğimiz dinamiklerden bir tanesi bu. VAR çağırmıyor ayrı, maalesef yayıncı kuruluş olay soğuduktan sonra pozisyonu tekrar gösteriyor. Biz bu algılarla savaşmaya devam ediyoruz.

Herkes istediği gibi karşımıza dikiledursunlar, biz şampiyonluk yürüyüşümüze devam edeceğiz. Dimdik ayaktayız. Kırılgan bir Fenerbahçe bekleyenler, çok beklerler.

YORUM YAZ